אביו, B AGILE או סולה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אביו, B AGILE או סולה?
    dafdaf
    16/01/2012

שלום לכולם

אני ובעלי לא מצליחים להגיע לתמימות דעים לגבי העגלה- אני אהבתי מאוד את הברייטקס BAGILE בגלל נוחות קיפול, בטיחות- לא נופלת, אמבטיה גדולה ומחיר אטרקטיבי (2200) החסרון זה בעיקר הצבעים- רק שחור ואדום
    בעלי מאוד רוצה את הסולה- התלהב מהצבעוניות ומטיולון הקשיח, לא אוהב טיולון שמתכוונן עם רצועות. החיסרון- לדעתי קצת כבדה ומסיבית. (מחיר 2390)
    על האינגליזינה שנינו בסדר- יפה והכל והיא די באמצע אבל הכי יקרה 3000

אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את אחת העגלו או שהיו לו התלבטיויות דומות
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אביו, B AGILE או סולה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביו, B AGILE או סולה? - תגובה

קובי רוזנברג
    17/01/2012

שלום
    חשוב לציין שלברייטקס B-AGILE עוד כמה יתרונות נוספים: 1.נוחות קיפול. 2.ניתן להניח על העגלה סלקל מקורי של ברייטקס ללא מתאמים. 3.משקל סביר, והכי חשוב לא תופסת הרבה מקום ברכב.
    נכון יש חיסרון גדול בצבעים, אבל צריך לחשוב פרקטי ולהסתכל קדימה (שימוש עתידי בעגלה בתור טיולון), לכן לפי דעתי העגלה המומלצת היא ברייטקס B-AGILE.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DafDaf היקרה,

BarBar
    19/01/2012

DafDaf היקרה,

rראשית מסרי בשמי "כל הכבוד" על המוערבות של בעלך בבחירת העגלה, נשמע שהוא מבין עניין.
    עדיין לא הבנתי איך מצאתם את הסולה במחיר כזה אטרקטיבי והיכן.
    האמת, שלמרות המחיר אני בטוח שהוא עוד ישנה את דעתו שהברייטקס
    תתאים יותר מאשר הסולה. הן במשקל והן בפשטות התפעול ובעיקר בנוחות.
    אם תעמיקו בבדיקה תגלו שלסולה יש לא מעט בעיות טכניות בשלדה ובגלגלים הקידמיים.
    והחברה היצרנית מתמחה בביגוד ובדים יותר מאשר בבטיחות ועגלות.

בברכה,
    BarBar

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו