מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- 2 שאלות: מזרן ואחריות על עגלהרות24/01/2012
שלום, יש לי 2שאלות:
1. לגב מזרן, מה הבדל בי המזרן של חברת בייביטק איירפלאו דאבל לבין סליפלידו של ליטף. מה נחשב טוב יותר ומאילו בחינות?
וכן- מה ההבדל בין הדגם של ליטף סליפלידו לבין הדגם היקר יותר של ליטף?
2. לגבי אחריות של עגלת סולה- כיצד ייתכן שחלק מהחנויות אומרות שיש 4 שנות אחריות (שנה ראשונה בבית הלקוח והיתר בחנות- והאחריות מלאה מלבד הבדים) ואילו חלק מהחנויות טוענות שזה שקר ויש רק 3 שנים אחריות- שנה מלאה ועוד שנתיים על תיקון לא כולל חלקים. הם טוענים שלא ייתכן שחנות אחרת תתן יותר מזה כי זה מה שנותן היבואן. אגב, בשיחה טלפונית גם היבואן אמר 3 שנים אחריות.. יכול להיות שיש יותר מיבואן אחד או שחנות תתן עוד אחריות על חשבונה? מי היבואן של סולה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בין מזרן בייביטק לליטף
אלירן בייביטק29/01/2012אז ככה,
אני מייצג כמובן את בייביטק, לא אסתיר זאת, אך השתדלתי להיות מאוזן במידת האפשר:
שני המזרנים איכותיים ושניהם נושאים תו תקן.
ההבדלים הם:
מזרן איירפלואו של בייביטק מצופה בד רשת מכל צדדיו ואילו סליפ לי דו של ליטף רק בצד הקשיח (הצד הגמיש מצופה בד אטום שאינו נושם)
מזרני בייביטק הם היחידים בארץ המגיעים עם תעודת אחריות לחמש שנים, ללא אותיות קטנות וללא "התחכמויות"
בנוגע למזרן החדש של ליטף - זה משהו שגם אני לא הבנתי, הם טוענים לנשימה מוגברת בזכות משטח נושם שנמצא מתחת לציפוי. אולם הציפוי מגומם, כלומר אטום בשכבת גומי בתחתיתו, ככך שלא משנה מה נמצא מתחת, זה בטוח לא יועיל לנשימה...
בנוסף - למזרן זה אין צד קשיח, שני צידיו גמישים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)