בחירת עגלה - התלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה - התלבטות
    תם
    12/02/2012

שלום. אנחנו בישורת האחרונה לקראת קניית עגלה. התלבטנו בין ברייטקס בי אג'ייל, אביו של אינגלזינה או קוויני של מקסי קוזי (במבצע שנראה לנו ממש משתלם עכשיו).
    ברייטקס מתקפל מעט מאסיבי מדי, יש לנו אוטו קטן מאד, והצבעים מאד מוגבלים, לכן ירדה מהפרק.
    אביו יקרה, צריך סל קל בנפרד ומתאמים בשבילו לעגלה... מתקרב ל-4000 ש"ח. מעבר לזה היא מושלמת לטעמנו.
    קוויני - מחיר שלא משאיר לנו מקום להתלבטות (1500 שקל עכשיו לטיולון+אמבטיה). מכירה את הנושא של מגן השמש המוגבל יחסית, אבל יש לזה פתרונות. מישהו יודע אם בעגלה הזו יש איזו בעיה נוספת? אני חושבת שהרגליים לא מתכווננות - האם זו בעיה? הסל למטה מעט קטן יותר לעומת השתיים האחרות, אבל ניסיתי להכניס לתוכו תיק וזה דווקא הולך. נראה לי שהמחיר מבטל הרבה מהבעיות שאולי יש, אבל אשמח לדעת אם יש משהו מהותי. האם קריטי לשים עוד כ-1600 ש"ח כדי לקנות ברייטקס או אביו? זה הפרש מאד רציני...

ועוד דבר - סל קל של מקסי קוזי אפשר להכניס לאוטו גם בלי מתאם, כך הבנתי. כמה זה מסורבל לדעתכם? מתאם עולה 1000 שקל, ואנחנו שוקלים לוותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה - התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה - התלבטות - תגובה

קובי רוזנברג
    20/02/2012

שלום תם
    האביו והקוויני שייכות לרשת שילב כך שהמידע שיש לי על העגלות הנ"ל הינו מחברים בעיקר.
    אביו- אמבטיה קטנה מאוד ובנוסף הטיולון קצר.
    קוויני- אין לי אינפורמציה אבל עם המחיר שלה עכשיו הוא 1500 ש"ח ועוד בשילב זה אומר דרשני, כנראה שהם די תקועים עם העגלה כך שהם מציעים אותה במחיר זול.
    ברייטקס בי אגייל- עגלה מצויינת ופרקטית מאוד, חיסרון שיש אותה באדום או שחור.
    מבחינת ההשקעה הכספית תשקלו זאת שנית מכיוון ששווה להשקיע פעם אחת בעגלה טובה שתשמש אתכם לכמה ילדים.
    סלקל מקסי קוזי- ניתן לקשור ללא התושבת, אך די מבאס לקשור אותו כל פעם מחדש שמתחילים נסיעה מכיוון שרצועת המותן עוברת מעל הילד, לכן 90% מהלקוחות קונים תושבת וחוץ מזה יש יופי של סלקלים עם בסיסים לרכב במחירים שפויים.
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו