השוואת עגלות: סולה VS ביבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• השוואת עגלות: סולה VS ביבו
    דותן
    20/02/2012

שלווום
    רציתי לשאול על היתרונות מול חסרונות בין 2 העגלות, ראיתי שהאמבטיה של הסולה נמוכה מאוד.. האם יש לזה משמעות פרקטית?

תודה
    דותן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השוואת עגלות: סולה VS ביבו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנחנו בחרנו ביבה

תמר
    20/02/2012

הייתה לנו אותה התלבטות, בסוף קנינו ביבה ביבו ואנחנו מאוד מרוצים, מה שלא אהבנו בסולה זה שהיא נמוכה וצריך להתכופף, האמבטיה של הביבו רחבה בהרבה וזה איפשר לתינוק שלנו לשהות באמבטיה עד גיל חצי שנה פלוס שבוע, אני לא חושבת שבסולה דבר כזה היה מתאפשר, הסל בביבו ענק וזה דבר נפלא שיוצאים מהבית, יש המון מקום לקניות או ציוד. הגגון מצויין גם הוא, לא זוכרת איך זה בסולה אבל בביבה גם באמבטיה וגם בטיולון הגגון מכסה את כל גוף התינוק בשכיבה או ישיבה, זה טוב נגד רוח ואני מאמינה שגם נגד שמש (את זה נדע בקרוב).
    בקיצור ממליצה מאוד על ביבה ביבו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוואת עגלות: סולה VS ביבו - תגובה

קובי רוזנברג
    20/02/2012

שלום דותן
    אני מצטרף להמלצה של תמר, החיסרון היחידי של הביבו הינו המשקל, אבל בכל שאר הנתונים היא עולה על הסולה.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו