מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איך מחליטים? יש המלצה על ברייטקס?לי21/02/2012
היי כולם,
אני מסתובבת כבר המון זמן ומתעניינת בכל עגלה אפשרית,
מיותר לציין שכאישה ובייחוד בעגלה הראשונה שלי! אני די מושפעת מהיופי.. אבל עדיין מנסה בכל מצב לחשוב על "הפרקטי" ביותר..
אחרי אינספור עגלות, והמלצות חוזרות כמעט בכל חנות (ע"י המוכרים כמובן) הועלה השם "ברייטקס" כעגלה המנצחת.. הבעיה היאאא - שהיא פשוט מכוערת - ואין בה בכלל מבחר בצבעים..
היא נראת פשוטה מאוד.. וזה מה שגורם לי להרתע ממנה..
האם היא באמת שימושית כמו שכל המוכרים טוענים???
אשמח לדעותיכם..
בנוסף, האם מישהו יודע באיזה סלקל כדאי לבחור אם אכן אקנה את הברייטקס..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
לי21/02/2012האם העגלה בת ה 4 גלגלים מומלצת יותר מאשר 3 גלגלים... בגלל יציבות או משהו כזה?
ומה העלות הסבירה כולל אמבטיה וסלקל (הטוב ביותר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את הבי-סמארט של ברייטקס
שולי26/02/2012אני סופר מרוצה.
הקטנציק בן 4 חודשים וארוך מאוד, הוא עדיין באמבטיה וכייף לו. כל החברות שלי כבר העבירו לטיולונים.
הגישה לסל נוחה ורחבה וידיות מתכווננות יציבה.
מומלץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מחליטים? יש המלצה על ברייטקס? - תגובה
אביבית מולכו28/02/2012היי לי
ראשית את עושה נכון שאת בוחרת עגלה לפי הפרקטיות שלה, בעיניי זה הדבר החשוב ביותר, יופי זה טוב אבל לא מספיק!
ברייטקס נחשבת עגלה נהדרת, כמוה גם הבייבי גוגר . אני אישית הלכתי עם שלושה גלגלים לא מצאתי בעיה מבחינת יציבות יש רק לדעת כיצד לנהוג אותה, בשביל אנשים שחוששים משלושה גלגלים הגיעה העגלה בגירסה של 4 גלגלים.
בכל מקרה שתיהן עגלות נהדרות, חזקות ופרקטיות מאוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)