מתאם סלקל של PEG לעגלת ביבה ביבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתאם סלקל של PEG לעגלת ביבה ביבו
    דותן
    03/04/2012

שלום, קיבלנו סלקל Primo Viaggio Tri-Fix של חברת פג, ואנחנו מעוניינים לקנות את הביבה ביבו ללא הסלקל שלהם
    אשמח לדעת האם ישנו מתאם שיחבר בין הסלקל לעגלה?
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת ביבה ביבו

נעמה
    11/04/2012

האם אתם מכירים מישהו שיש לו את הביבה? ואם כן מה דעתו
    כי חשבתי לקנות אותה אך לא מכירה אף אחד שיש לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרויות...

דותן
    11/04/2012

אני עובד במרכז קניות ורואה אמהות עם העגלה שאומרות שהיא טובה מאוד...
    יתרונות: תמורה טובה למחיר, דיי איכותית, יפה, נשכבת 180 מעלות בטיולון!!, באה עם הרבה אביזרים, קיפול לא גדול מידי, גלגלים גדולים ומוקצפים (לא מתפנצ'רים) אמבטיה וטיולון טובים, בדים איכותיים ועוד
    חסרונות: מעט כבדה, רחבה! (לא למי שהולך למכולת הרבה או למי שיש מעלית צרה וכו'), קיפול לא הכי קטן (אם יש אוטו ממש קטן)

חוצמזה את יכולה לחפש ביד 2 אנשים שמוכרים ותשאלי אותם איך העגלה...
    תחזרי עם מסקנות, אם תחליטי שיש סיבות טובות לא לקחת אותה תגידי לי למה, כדי שגם אני אשקול שוב! חחח

דותן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עגלת ביבה ביבו

מיטל
    06/05/2012

אני מאוד לא מרוצה ממנה, היא כבדה מאוד, קשה להכניס אותה לרכב, והכי חשוב השרות שלהם על הפנים !!!!! היא התקלקלה לי אחרי שימוש של בקושי חודשיים ואין עם מי לדבר מגיעים למרכז הודעות והם אף פעם לא חוזרים, ועל כל תיקון קטן צריך להגיע אליהם לבצרה, אני מצאתי עליה רק תגובות טובות ולכן אני בשוק שכבר התקלקלה ושזה היחס אז אני מניחה שהם רושמים לעצמם את כל התגובות הטובות אחרת אין לי דרך להסביר.
    אז לא משנה איזה עגלה את קונה תוודאי איזה שרות את מקבלת שלא תצטרכי להתעצבן ולהתרוצץ כמוני כדי לקבל שרות שמגיע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדותן

Biba baby
    07/05/2012

אין לביבו מתאם לסלקל של פג שמאושר מבחינת תקן.
    צר לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאם סלקל של PEG לעגלת ביבה ביבו - תגובה

יובל שיזף
    10/05/2012

שלום דותן,

מתאמים לסלקל זה מוצר שמייצרים יצרני עגלות ולא יצרני סלקלים. הסיבה היא שלהגיע לרמת איכות גבוהה בסל קל זה יקר ולא פשוט ולכן הרבה יצרני עגלות מעדיפים לא להשקיע בסלקל שלהם אלא לייצר מתאמים לסלקלים איכותיים יותר.
    לכן כמעט בכל עגלה תוכל למצוא מתאמים לפג פרגו, גרקו ומקסי קוזי. אתה צריך לפנות ליבואן העגלות או לחנות ממנה אתה רוכש את העגלה כדי לרכוש מתאמים אם יש. למיטב ידעתי לא קיימים מתאמים כאלו לביבה אך הייתי מציע לבדוק שוב מול אחת החנויות שמוכרות את העגלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו