עזרההההההה בעגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרההההההה בעגלות
    עדי
    29/04/2012

שלום
    אני רוצה המצלה לעגלות

שתיהיה קלה מאוד
    ידית אחת
    אפשר להפוך אותה ל2 כיוונים
    הרגליים עולות ויורדות
    והישיבה תיהיה מלאה

אשמח לקבל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרההההההה בעגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגם מדריד של דר בייבי

איילת
    30/04/2012

עגלה מעולה ולא יקרה בכלל שהייתה לי ושרדה שני ילדים בכבוד היא דגם מדריד של דר ביבי. יש לה ידית מתחלפת כארבעה או חמישה מצבי ישיבה -שכיבה,קלה ומתקפלת בקלות. אני ממש הייתי מרוצה ממנה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרההההההה בעגלות - תגובה

יובל שיזף
    30/04/2012

שלום עדי,

קיימים מספר דגמים העונים לצרכים שהעלית. אך חשוב לבדוק את העגלה בפועל מכיוון שקיימים שינויים בצורת השימוש בין יצרן ליצרן. למשל ייתכן ותמצאי עגלה שהמושב מתאים ל2 כיוונים אך לא ניתן לקפל את העגלה לשני הכיוונים. עוד נושא חשוב הוא המשקל חשוב לבדוק את משקל העגלה כולל הטיולון, רוב היצרים נותנים משקל שילדה בלבד, מעבר לכך רצוי שעגלה לא תהיה קלה מדי חשוב שהיא תהיה יציבה. עגלות טובות שוקלות היום עם הטיולון בין 7.5 ק"ג ל10 ק"ג. אני מציע לבדוק את האיזי דרייב של פג פרגו לדעתי היא תיתן לך את תשובה מעולה לצרכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו