רוצים חוות דעת לעגלה ביבה ביבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רוצים חוות דעת לעגלה ביבה ביבו
    שכ
    03/05/2012

אנו שוקלים לקנות ביבה ביבו, מתלבטים בינה לבין ברייטקס 4 גלגלים.
    מחפשים חוות דעת ממי שיש לו ביבה ביבו - האם ממליצים?

אנו גרים בבית קרקע, אז לא משנה המשקל
    שנינו גבוהים מאוד
    ואהבנו את הפונקציה בביבה שמסובבים את הטיולון לשני הכיוונים, את הגובה שלה, את הסל הגדול, את אפשרות להוסיף מתקן מעמד לילד נוסף

אבל היא יותר גדולה ומסורבלת והקיפול פחות נוח.

יש המלצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת ביבה ביבו

מיטל
    06/05/2012

היי אני קניתי ביבה ביבו ומצטערת על כל רגע, זאת עגלה גרועה ומסורבלת,השלדה נורא כבדה
    בנוסף על זה אחרי שימוש של בקושי חודשיים הגלגלים התחילו לעשות לי בעיות והשרות לקוחות שלהם על הפנים, אי אפשר להשיג אותם מגיעים למרכז הודעות ואף פעם לא חוזרים מה שאומר שכבר חודש אני מסתובבת עם עגלה מקולקלת ואין לי עם לדבר.
    אז אני ממליצה לך לא לקנות ביבה ביבו, ולבדוק טוב את השרות שאת מקבלת מהחנות / מהיצרן כדי שלא יקרה לך מה שקרה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שהשרות שלכם במרכז

מיטל
    16/05/2012

מצויין אבל.... אני גרה בצפון ופה השרות ממש על הפנים אני צריכה לחכות לפעם בשבוע וזה בסימן שאלה כי לא כל שבוע אתם מגיעים לצפון לחנות כדי לתקן את העגלה ותוך בקושי 3 חודשי שימוש כבר החלפתם לי פעמיים את הגלגלים אז מבחינתי זה לא שרות תקין שלוקח שבועיים לתקן עגלה והחלפת גלגלים זה לא פתרון אני רוצה לדעת מה גרם להם להיות לא תקינים ואיך זה לא יקרה שוב אנחנו מדברים על עגלה חדשה אז אני לא רוצה לדעת מה יקרה אחרי שנה של שימוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות

Biba baby
    07/05/2012

מצרפת כאן חוות דעת על העגלה: https://www.facebook.com/note.php?note_id=251313388259854

בנוסף, את יכולה בהחלט להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו ולשאול את כל הלקוחות.
    https://www.facebook.com/Bibababy

נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה
    צוות ביבה 09-8808878

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם מיתלבטים בין ביבה לברייטקס

ללא שם
    18/05/2012

כשהתחלנו לחפש זה היה אחרי שראינו את פג פליקו סוויץ' אצל 2 חברים שלנו וממש אהבנו רק שכשבאנו לראות בחנות הקיפול היה ניראה מסובך ובכלל העגלה כבר לא ניראתה לנו. בגדול, מאוד הושפענו מהעגלה הזו בכלל שבעגלה הזו אין צורך באמבט ואפשר לשים מזרן שייתן זוית של 180 מעלות. מאז חיפשנו עגלות שהן חצי משולבות כי פשוט הבנו שככה אנחנו יכולים לחסוך בכסף וגם ככה אני אלד ב"ה בקיץ ואין צורך באמבט גם לא כעריסה כי עריסה אני אשכיר. אז במהלך החיפושים נתקלנו בכמה עגלות ועכשיו הדילמה..
    לביבה ביבו יש המון תכונות מעולות. היא מאסיבית ויציבה, הצללה , מרופדת טוב, הקיפול שלב נוח (למרות שהוא בשתי ידיים), היא נכנסת לבגאג' (אפילו האמבט ויש לנו רכב קטן). רק מה, הרוחב שלה הוא 64 ס"מ והיא כבדה יחסית, 13.3 ק"ג עם טיולון. ממש אהבנו את הצורה שלה ואת הצבעים. אפשר לומר שכשראינו אותה ממש נדלקנו עליה והתלהבנו ממנה וגם קיבלנו דיל ממש טוב עליה שהוא כולל הכל. לא ניתן לרכוש ללא האמבט. בגדול אנחנו מאוד נעולים עליה.
    מצד שני יש את ברייטקס B-AGILE שאהבנו עוד בתחילת החיפושים אחר עגלה, היא יכולה לשמש גם כאמבט והיא קלה יחסית, הטיולון שוקל 8.7 ק"ג. יש לה 4 גלגלים, היא זהה לבייבי ג'וגר החדשה שגם אותה ראינו ולא ממש אהבתי את הצורה שלה. הברייטקס ניראית טיפה יותר עדינה וגם את הצורה של הטיולון שלה לא אהבתי וגם עוד עניין חשוב - לא ניתן לפוך את כיוון העגלה.
    השאלה הנוספת היא עד כמה זה חשוב שכאשר הילד בן כמה שבועות שהוא יהיה עם הפנים אליכם? זה ניראה לי עניין כל כך ברור ומובן מאליו שאני אלך כאשר התינוק מולי בהתחלה ורק אח"כ כאשר יגיע לשלב הטיולון יהיה עם הפנים כלפי חוץ.
    מה שטוב בביבו זה שגם את הטיולון ניתן להרכיב עם הפנים אלינו.
    כי פה בעצם הדילמה. אם אני אקנה את הברייטקס אני אומנם אוכל להציץ על התינוק אך לא אראה אותו מולי ועם הביבו יהיו לי כל האופציות רק שהמשקל יהיה גדול יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם מיתלבטים בין ביבה לברייטקס - תגובה

אביבית מולכו
    22/05/2012

הריונית היי
    נושא משקל העגלה הוא נושא חשוב וחייבים לקחת זאת בחשבון. אל תשכחי שאולי זה ילד ראשון אך עגלה אנו קונים לטווח ארוך יותר ויש לקחת בחשבון תמיד , שני כסאות בטיחות באוטו, שני ילדים בוכים וכו'... העגלה צריכה לשרת אותך ולא את אותה, על העגלה להיות נוחה לתינוק וחייבת להיות נוחה לתפעול בשבילך. להזכירך אנו חיים במדינה חמה ביותר זה לא שפוט למצוא עצמנו מנסות להרים עגלה במשקל כבר לתוך תא המטען בימים חמים במיוחד.
    כמו כן יש לקחת בחשבון תנאים סביבתיים כמו לדוגמא: האם אני צריכה לעלות את העגלה במדרגות או לא?!
    תאספי את מכלול האפשרויות שמצאו חן בעינייך ותעשי שיקול של בעד או נגד כאשר מה שיעמוד מול עינייך זה כמובן נוחות הילד (שכבר גילינו שהילדים מסתדרים בכל מצב) ונושא התפעול היום יומי, שוב, קחי בחשבון שהעגלה תהיי הרגליים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו