המלצות לעגלת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות לעגלת תינוק
    סטל
    09/05/2012

אני מעוניינת לקנות עגלה שיהיה קל לעלות אותה קומה רביעית ושהקיפול שלה קל ונכנסת לבגז' קטן ולא יקרה ומבחינת עיצוב שלה תהיה מודרנית קומפקטית יש משהו כזה? ועוד שאלה ממש אהבתי את סילבר קרוס, מימה וStokke Xplory יש משהו מבין העגלות האלה שתואם את מה שרשמתי ואם זה נכון שעגלות עם 3 גלגלים לא יציבות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לעגלת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות לעגלת תינוק - תגובה

יובל שיזף
    10/05/2012

שלום סטלה,
    אני אתחיל מהסוף, מכיוון שכל העגלות שנכנסות לישראל חייבות לעבור בדיקה של מכון תקנים זה לא יהיה נכון להגיד שעגלות 3 גלגלים הן לא יציבות זה יהיה נכון להגיד שעגלות 4 גלגלים הן יותר יציבות בייחוד בירידה או עליה ממדרכות.
    לגבי העגלות שרשמת אף אחת מהן לא מתאימה לצרכים שהצגת מכיוון שמדובר בעגלות פרמיום שהן כבדות יותר וגדולות. הייתי מציע ללכת לכיוון עגלות שתי ידיות ששם העגלה מתקפלת "קיפול מטריה" והן קלות יותר סגנון פג פרגו, צ'יקו וכד'.
    אם בכל זאת את רוצה עגלה עם ידית אחת אז לפג יש את האיזי דרייב שהיא עגלת ידית אחת המתקפלת קיפול מטריה.
    בכל אופן לעלות לקומה רביעית עם עגלה זה לא קל עם אף עגלה אם ניקח בחשבון שעגלות איכותיות שוקלות היום בין 7.5 ק"ג ל10 ק"ג עם הטיולון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו