עגלה לאחים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לאחים
    אור
    02/07/2012

שלום רב!
    יש לי שני ילדים בת שנה ועשרה חד' ובן חודשיים. אני מאוד מתלבטת האם לקנות עגלת תאומים או טיולון נוסף אסביר את ההתלבטות ואשמח לקבל חוודת דעת.
    ביתי בקושי משתמשת בעגלה, רק כאשר הולכים למרחקים ארוכים, שבתות וכו'. והיא הולכת יפה מאוד, אך עדיין קטנה ומתעייפת לעיתים. לכן אני רוצה לקנות עגלה נוספת. יש לי עגלת פג מודולר סוויצ' שבה אני משתמשת לבני.
    במידה ואקנה עגלת תאומיםפ: לא אהיה תלויה בנוכחות אדם נוסף עימי בכדי לצאת עם שניהם. בבקרים כאשר היא בגן יש לי את העגלה הנוכחית.כדי לא להיסחב עם עגלה לשניים. המינוס שהיא יקרה יותר (חשבתי על בייבי גאג'ר, האם היא טובה?), ולא מאוד שמישה לעומת ההשקעה.
    לגבי הטיולון חשבתי על סיידקס, שהוא קל ונוח ומתקפל כמטריה עבורה.פרקטי לא תופס מקום, אך מחייב נוכחות של אדם נוסף.
    ממש מתקשה לקבל החלטה , אשמח לחוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לאחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה לאחים - תגובה

אביבית מולכו
    02/07/2012

במקרה זה עדיף לרכוש עגלת אחים כמו לדוגמה עגלת סלקט, כך שכשאת יוצאת עם שני הילדים יש לשניהם מקום מרווח ונוח וכשאת יוצאת רק עם ילד אחת את בעצם מנתקת את המושב המיותר ויש לך עגלת יחיד, בצורה זו את נמנעת מסרבול מיותר.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו