אשמח לייעוץ בקשר לקניית עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח לייעוץ בקשר לקניית עגלה
    בר
    02/07/2012

שלום רב,

אני מחפשת עגלה טובה ומוכנה לשלם כל מחיר! הבנתי שלא כל מה שיקר הוא בהיכרח טוב אז בשביל זה אני נכנסתי לכאן שתוכלי לייעץ לי.
    בעיקרון אני ראיתי מספר דגמים שמוצאים חן בעייני:
    1. בבה קאר דגם היפ הופ - מלבד שהיא נראת לי קצת כבדה, סל קטן מאוד ויקרה - לא מצאתי חסרונות משמעותיים קיפולה סביר ויחסית בשבילי קל.
    2. ביבה ביבו שממליצים אליה המון בחנויות ואני רואה המון שקונים אותה.
    3. בוגבו קמיליון שעדיין לא התנסתי

אשמח לשמוע חוות דעת ואף ניתן להמליץ על עגלות אחרות.
    חשוב לי שהיא תיהיה נוחה מבחינת בדים, מרווח וכדומה, יציבה מבחינת התיק על העגלה והאמבטיה שתיהיה תקועה טוב ולא מתנדנדת, שתיהיה לה סגירה נוחה ולא אכפת לי שהסגירה לא תיהיה הכי מהירה שבעולם (כמו בבייבי גוגר) ושתיהיה תמיכה טובה לגב הן באמבטיה ובטיולון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לייעוץ בקשר לקניית עגלה - תגובה

קובי רוזנברג
    04/07/2012

שלום בר
    לפי מה שהתרשמתי את מחפשת עגלה משולבת, אני מאוד ממליץ בתוך הקטגוריה של עגלות משולבת על עגלות פרקטיות, כוונתי: עגלות שבאמת נשתמש בטיולון שהלם בשלב יותר מאוחר.
    1. בייבי גוגר סיטי מיני.
    2. פג פרגו p3 קומפקט
    3. ברייטקס b-agile
    4. סייבקס קליסטו
    ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי

בר
    11/07/2012

אלך להתרשם בחנות ואתייעץ בשנית על דגם ספציפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו