מתלבטת בין כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין כמה עגלות
    עדי
    06/10/2012

שלום
    אני מתלבטת בין הבייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים לבין הסייבקס קליסטו לבין מאמס אנד פאפס סולה הייתי רוצה לדעת איזה עגלה יותר מומלצת חשוב לי שהעגלה תיהיה קלילה וקלה לדחיפה וגם אם יש מישהו שיש לו את אחת העגלות ואיזה יתרונות או חסרונות יש להם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין כמה עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת בוק של פג פרגו

עדי
    06/10/2012

אה וגם עגלת בוק של פג פרגו רק רציתי לדעת מה המשקל שלה והמחיר ראיתי אותה ופשוט אהבתי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בוק של פג פרגו - תגובה

יובל שיזף
    09/10/2012

שלום עדי,
    המחיר לדגם כיוון אחד הוא החל מ2,200 ש"ח ולדגם דו כיווני החל מ2,890 ש"ח
    המשקל החל מ8.5 ק"ג כולל הטיולון לכיוון אחד ו10 ק"ג לדו כיווני כולל הטיולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין כמה עגלות - תגובה

קובי רוזנברג
    12/10/2012

שלום עדי
    אני ממליץ לך על הבייבי גוגר 4 גלגלים לעומת העגלות שציינת יש לה יתרונות בולטים:
    1. אמבטיה גבוהה
    2. קיפול קל, תופסים מעט מקום.
    3. משקל נמוך.
    4. נוסעת מצויין.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו קנינו סייבקס

הילה
    15/10/2012

לא ביררתי יותר מידי. ידעתי שיש מספר דברים שחשובים לי ואני לא מוכנה להתפשר עליהם והיא העגלה הראשונה שראיתי שענתה על כולם. היא גם לא יקרה וכוללת סלקל בטיחותי מאוד עם בסיס לרכב. אני עוד לא השתמשתי בה אבל אני משתמשת בטיולון של העגלה לביתי הגדולה בינתיים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. הקיפול שלו מטריף (ביד אחת בלבד) ואני ממש הפכתי מעריצה בין לילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס אוניקס או טופז

אדווה
    16/10/2012

אני צריכה טיולון לילד בן 3 וקצת. האם העגלות האלו מתאימות? האם יש טיולון עם ידית מתהפכת (שהילד יושב לכיוון המסיע)? חשוב לי שהילד יפנה אלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו