עגלת פג פרגו בוק-שאלה לניר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת פג פרגו בוק-שאלה לניר
    דיאנה
    15/10/2012

שלום, אני מתעניינת לגבי עגלת פג פרגו בוק שהחלה לטפטף לחנויות... ויש לי כמה שאלות: האם יש הבדל בין ה"בוק" ל"בוק פלוס"? מה המחיר לדגם הדו כיווני כולל אמבטיה, סלקל ותיק? האם כל הצבעים נמצאים במלאי? אני מעוניינת להגיע לראות פיסית ולא מקטלוג... ואם לא מתי יהיה אפשר? תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטרפת לשאלה ומוסיפה...

מעיין
    28/10/2012

היי,

אנחנו מתלבטים בין בייבי ג'וגר סיטי מיני/ GT לבין פג פרגו בוק...בעיקר בגלל הבדלי המחיר.

התלהבנו מהפג, פחות מהמחיר...
    1. קיבלנו הצעה לפג בוק מודולר שכוללת סלקל, טיולון, אמבטיה ותיק. האם ניתן לוותר על הסלקל והתיק?
    2. האם יש הבדל בין פג בוק, לפג בוק פלוס ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג פרגו בוק-שאלה לניר - תגובה

יובל שיזף
    31/10/2012

שלום לשתיכן,

ראשי,ת ההבדלים בין בוק לבוק פלוס הן פשוטים בבוק פלוס ניתן להרכיב את מושב הטיולון לשני הכיוונים (עם או נגד כיוון הנסיעה) ובבוק רק עם כיוון הנסיעה. אמבטיה וסלקל בשתיהן נגד כיוון הנסיעה. מעבר לזה אני באופן כללי נגד השוואות ישירות בין מוצרים כי לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו יחד עם זאת קיימים הבדלים מהותיים.
    ראשית על אף שהבוק נתפסת כיקרה יותר היא איננה כזו מכיוון שבייבי ג'וגר מגיעה ערומה, בלי פגוש, בלי מתמים לסלקל, בלי משענת קשיחה, בלי כיסוי רגליים ועוד.
    כך שהעלויות הנלוות הן למעלה מ1500 ש"ח מה שהופך אותה ליקרה יותר. מעבר לזה נושא המשענת הוא מהותי בעוד שבבוק ובבוק פלוס ישנה משענת קשיחה ומרופדת השומרת על גב התינוק בייבי ג'וגר יש בד בלבד וזה כמובן פחות טוב לתינוק קטן. כדי "ליצור" משענת קשיחה יש לרכוש קרש עץ ולרפד אותו וזה כמובן פתרון הרבה פחות טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמינות הבוק

דיאנה
    02/11/2012

ניר שלום,
    לאחר עגלות רבות שבחנתי החלטתי ללכת על הבוק פלוס מודולר, אבל נתקלתי בבעיה. בנתיים עשיתי הזמנה לעגלה, אבל בחנות אמרו לי שכרגע אין את העגלה במלאי מלבד טיולונים בתצוגה, ובקרוב צריך להגיע מלאי מאוד מצומצם ולא ידוע איזה צבעים יגיעו. לי חשוב לקבל את העגלה בצבע חול ולא ארצה צבע אחר מהמבחר שראיתי בקטלוג. אני אמורה ללדת בינואר ככה שעוד יש לי זמן, אבל לא רוצה להישאר באוויר... ואם אכן יש בעיה לצערי אתחיל לחשוב על עגלות אחרות. מתי אמור להגיע מלאי עגלות והאם יגיעו גם בצבע חול? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו