מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת פג פרגו בוק-שאלה לנירדיאנה15/10/2012
שלום, אני מתעניינת לגבי עגלת פג פרגו בוק שהחלה לטפטף לחנויות... ויש לי כמה שאלות: האם יש הבדל בין ה"בוק" ל"בוק פלוס"? מה המחיר לדגם הדו כיווני כולל אמבטיה, סלקל ותיק? האם כל הצבעים נמצאים במלאי? אני מעוניינת להגיע לראות פיסית ולא מקטלוג... ואם לא מתי יהיה אפשר? תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה ומוסיפה...
מעיין28/10/2012היי,
אנחנו מתלבטים בין בייבי ג'וגר סיטי מיני/ GT לבין פג פרגו בוק...בעיקר בגלל הבדלי המחיר.
התלהבנו מהפג, פחות מהמחיר...
1. קיבלנו הצעה לפג בוק מודולר שכוללת סלקל, טיולון, אמבטיה ותיק. האם ניתן לוותר על הסלקל והתיק?
2. האם יש הבדל בין פג בוק, לפג בוק פלוס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת פג פרגו בוק-שאלה לניר - תגובה
יובל שיזף31/10/2012שלום לשתיכן,
ראשי,ת ההבדלים בין בוק לבוק פלוס הן פשוטים בבוק פלוס ניתן להרכיב את מושב הטיולון לשני הכיוונים (עם או נגד כיוון הנסיעה) ובבוק רק עם כיוון הנסיעה. אמבטיה וסלקל בשתיהן נגד כיוון הנסיעה. מעבר לזה אני באופן כללי נגד השוואות ישירות בין מוצרים כי לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו יחד עם זאת קיימים הבדלים מהותיים.
ראשית על אף שהבוק נתפסת כיקרה יותר היא איננה כזו מכיוון שבייבי ג'וגר מגיעה ערומה, בלי פגוש, בלי מתמים לסלקל, בלי משענת קשיחה, בלי כיסוי רגליים ועוד.
כך שהעלויות הנלוות הן למעלה מ1500 ש"ח מה שהופך אותה ליקרה יותר. מעבר לזה נושא המשענת הוא מהותי בעוד שבבוק ובבוק פלוס ישנה משענת קשיחה ומרופדת השומרת על גב התינוק בייבי ג'וגר יש בד בלבד וזה כמובן פחות טוב לתינוק קטן. כדי "ליצור" משענת קשיחה יש לרכוש קרש עץ ולרפד אותו וזה כמובן פתרון הרבה פחות טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמינות הבוק
דיאנה02/11/2012ניר שלום,
לאחר עגלות רבות שבחנתי החלטתי ללכת על הבוק פלוס מודולר, אבל נתקלתי בבעיה. בנתיים עשיתי הזמנה לעגלה, אבל בחנות אמרו לי שכרגע אין את העגלה במלאי מלבד טיולונים בתצוגה, ובקרוב צריך להגיע מלאי מאוד מצומצם ולא ידוע איזה צבעים יגיעו. לי חשוב לקבל את העגלה בצבע חול ולא ארצה צבע אחר מהמבחר שראיתי בקטלוג. אני אמורה ללדת בינואר ככה שעוד יש לי זמן, אבל לא רוצה להישאר באוויר... ואם אכן יש בעיה לצערי אתחיל לחשוב על עגלות אחרות. מתי אמור להגיע מלאי עגלות והאם יגיעו גם בצבע חול? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)