עגלה לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק
    מורן
    19/10/2012

מעוניינת לקנות עגלה לתינוק מתלבטת בין ביבו הפי לבין נאונטו מודולר\ סינכרו. מישהו\ מישהי יכולה לעזור או להמליץ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק - תגובה

יובל שיזף
    22/10/2012

שלום מורן,
    אין לי מידע בנוגע לגבי עגלת נאונטו של איזה יצרן היא? לגבי הביבו מדובר בעגלה סטנדרית שנמצאת בארץ זו השנה השנייה אינני יכול לומר ששמעתי עליה דברים טובים או רעים. אני מציע לבדוק את העגלה בעצמך ולבדוק את זמן האחריות על המוצר ואז תוכלי לקבל החלטה מושכלת בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק נאונטו

נאונטו ישראל
    23/10/2012

נאונטו הינו מותג פרימיום מבית היוצר של "קאם". עגלות לתינוק של נאונטו הינן עגלות מעוצבות ומיוחדות, אבל הכי חשוב שהן פרקטיות במיוחד. כמובן שחשוב לציין שכל מוצרי נאונטו, כמו מוצרי "קאם" מיוצרים באיטליה.
    לפי דעתי, חשוב שמנהל המכירות של פופיק יכיר את המותג נאונטו וידע לפחות היכן הוא מיוצר.
    לילך
    נאונטו ישראל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק נאונטו

נאונטו ישראל
    23/10/2012

אני לא מכירה את הדגמים שרשמת.. אולי אלו דגמים חדשים.. אבל בכל אופן לי יש עגלת נאונטו משנת 2010 ואני יכולה להעיד שאני מאוד מרוצה ממנה. היא נוחה לי מאוד, מתקפלת בקלות ושרדה לי בינתיים כבר ילד אחד..:) בע"ה בקרוב גם לילד השני..:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו