עגלת פופהפדרטי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת פופהפדרטי
    דיאנה
    19/10/2012

מישהו שמע על עגלת פופה פדרטי דגם מיו ? ראיתי בד"ר בייבי ואהבתי איך שהיא נראית, אבל לא מוצאת עליה שום מידע...כרגע אני מתלבטת בינה לבין הפג פרגו בוק. מה מומלץ? מישהו יודע מה המחיר של הבוק, דגם מתהפך כולל אמבטיה וסלקל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת פופהפדרטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת פופהפדרטי - תגובה

יובל שיזף
    22/10/2012

שלום דיאנה,
    לצערי אין לי מידע לתת לך בנוגע לעגלת ד"ר בייבי.
    בנוגע לעגלת הבוק (גילוי נאות כמובן שאני נציג היבואן) מדובר בעגלה חדשנית ויוצאת דופן מבית פג פרגו וכמובן תוצרת איטליה. אני יכול להרחיב לך כרגע עד כמה היא טובה אבל אני מציע לבדוק בעצמך ולנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג בוק

דיאנה
    24/10/2012

ראיתי את הטיולונים של הבוק דגם מתהפך וזה שלא באחת החנויות ואכן התרשמתי, אבל אין בחנויות את האמבטיה של העגלה . האם זו אותה אמבטיה של הדגמים הקודמים של פג? כמו כן ראיתי שהקיפול בדגם המתהפך מסורבל יותר והעגלה גדולה כשהיא מקופלת. האם אפשר לקחת את הדגם הלא מתהפך עם אבטיה וסלקל ולא רק טיולון?ואם כן מה המחיר של כל הסט יחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג בוק - תגובה

יובל שיזף
    31/10/2012

שלום דיאנה,
    האמבטיה אכן אותה אמבטיה כמובן בצבעים החדשים
    וניתן לשלב אותה גם על דגם הבוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פופהפדרטי עגלת נסיכות!!!

עדי
    31/10/2012

שלום לך! אני סגרתי על העגלה הזו השבוע! עשיתי שעורי בית טובים עליה... ממליצה לך בחום עגלה מעולה וחזקה... מתקפלת בצורה מעולה ! יפיפיה לא רואה שום עגלה אחרת ממטר!! אצלי זה לידה ראשונה ואני אוהבת יופי וסטייל וכמובן גם איכות אם יש לך את הכסף לכי עליה.. פשוט עגלה של נסיכות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פופה-פדרטי

נינה
    13/12/2012

היי עדי .. אני בכלל מאוד התעניינתי בעגלת ברייטקס בי-אגיל - הייתי מאוד סגורה עליה כי היא פרקטית מאוד וזה בעיקר מה שהיה חשוב לי... כמובן שלקניה הצתרפה אמא שלי שמאוד לא התרשמה מהעגלה והכריחה אותי ( זאת מתנה ממנה אז היא הרגישה חופשי ) לקנות את הפופה פדרטי האיטלקיה - בטענה שזאת נכדה ראשונה והיא רוצה משהו מפנק ויפה - הכיטוב שיש.... אין ספק שהעגלה יפיפיה - א-ב-ל .... אני לא מוצאת הרבה עליה ואין לי מושג עד כמה היא תהיה לי נוחה... מה את יכולה לספר אם את כבר מכירה ואת כמה באמת את ממליצה לאחר ניסיון...דרך אגב אני קניתי בצבע אפור יהלום..
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פופה-פדרטי - תגובה

קובי סופר
    13/12/2012

היי נינה,

כמו שכתבתי בעבר, מדובר בעגלה מאוד חדשה גם ברחבי העולם, אי לכך לא תמצאי מידע לגביה, כמו שכתבתי בעבר הרוכשים הראשונים הם יהיו הנסיינים, לא דבר טוב, מכיוון שיש 50% סיכון שמדובר במוצר לא טוב. לדעתי לא מדובר במוצר טוב, אמנם לא השתמשתי במוצר אבל מנסיוני עגלות בעלות גלגל אויר הן סיוט, עגלות בהן חייבים לפרק את הטיולון על מנת לקפלן הן לא נוחות, רוב הרוכשים של עגלות מסוג זה רוכשים טיולון פשוט הרבה לפני שהפעוט מגיע לגיל שנה. אין ספק שהיא יפה, אבל במחיר שלה אפשר לרכוש גם מוצר איכותי מלבד יפה. ההמלצה שלי הן: פג פרגו בוק, קאם דינמיקו ובבה קאר איפ אופ. כולן סביב ה 5000 ש"ח וכוללות את כל החלקים. שלושתן בניגוד לפופה פדרטי מיוצרות באירופה ולא בסין.
    גם הסל קל שלה מאוד מאוד בסיסי, לעגלות האחרות שציינתי יש סל קלים הרבה יותר בטיחותיים ואיכותיים.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פופהפדרטי - תגובה

קובי סופר
    31/10/2012

עגלת פופה פדרטי היא עגלה חדשה מאוד גם בעולם, מדובר בחברה איטלקית שמייצרת בסין את מוצריה, לכן רוכשי עגלה זו יהיו הנסיינים הראשונים של מוצר זה, בנוסף עגלה זו בעלת גלגלי אויר, חסרון אדיר מבחינתי שדורש תחזוקה שוטפת, ניפוח הגלגלים אחת ל- 3 חודשים, וכמובן סכנת פנצ'ר באמצע טיול. בכדי לקפל את העגלה יש צורך לפרק את מושב הטיולון, גם חסרון מבחנתי לפחות. הסל קל שמגיע עם העגלה הוא סל קל די בסיסי.

לעומתה הבוק, גם כאן מדובר במוצר חדש ברמה עולמית, גם כאן הרוכשים הראשונים יהיו הנסיינים הראשונים של המוצר, אבל להבדיל מפופה פדרטי פג תמיד עושים בדיקה של שנה למוצר, כלומר הם מוכרים את המוצר באיטליה בלבד בכדי לקבל ביקורות, לדעת אם יש תקלות מסויימות, במידה ויש באגים כאלו או אחרים פג משנים, ומשפרים את המוצר טרם מכירתו לשאר השווקים בעולם, העגלה ללא גלגלי אויר, מקפלת יחד עם הטיולון, מיוצרת באיטליה, מגיע עם סל קל מאסיבי ובטיחותי.

ההמלצה שלי, במידה וההתלבטות בין השניים: פג פרגו בוק.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני החלטתי ללכת על הבוק אבל

דיאנה
    02/11/2012

היי,
    תודה על התגובות! אין ספק שהפופה הרבה יותר יפה ומעוצבת מהבוק, והמחיר אותו דבר, אבל החלטתי ללכת על הבוק, שהיא של חברה מוכרת ותיקה וטובה ולא לקחת סיכון עם משהו חדש לגמרי בשוק. וגם הטיולון של הבוק נראה הרבה יותר נוח לילד, במיוחד כשיגדל והקיפול שלה ממש פשוט ולא חייבים להפריד בין הטיולון לשלדה כשמקפלים, הסל גדול והגלגלים לא מצריכים מילוי ואין חשש מפנצ'רים... אבל לצערי כרגע אין את הבוק במלאי בארץ בצבע שאני רוצה )חול( ולא ידוע אם ומתי יגיע, אז אני מחכה עוד שבוע לדעת מה קורה ואם לא, אז נלך על הפופה היפיפיה!! בכל אופן תהני מהעגלה ואם יצא לך תעדכני איך היא אחרי שתתחילי להשתמש בה. .. שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו