עגלת פג דגם בוק פלוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת פג דגם בוק פלוס
    מרים
    21/10/2012

שלום,
    קודם כל אשמח לדעת את משקל העגלה המדוייק כולל אמבטיה...
    עד היום הייתי סגורה על הבייבי ג'וגר מכיוון שהצורך הכי דחוף שלי הוא אמבטיה קלה מאוד! אך הבנתי שהאיכות שלה נופלת בהרבה מעגלות אירופאיות.
    האם הבוק פלוס היא הקלה ביותר מבין העגלות של פג?
    ראיתי שיש אמבטיה של פג שהדפנות שלה רכות (והיא מן הסתם קלה יותר), האם היא מתחברת לדגם של הבוק פלוס?
    ושאלה אחרונה - האם יש הבדל בין דגם בוק לבוק פלוס?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת פג דגם בוק פלוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת פג דגם בוק פלוס - תגובה

יובל שיזף
    22/10/2012

היי מרים,
    אני אנסה לתת מענה לכל השאלות.
    ראשית חשוב לי לענות על נושא המשקל. הנושא "עגלה קלה" עולה לא פעם על הפרק. חשוב להבין עגלה טובה שוקלת בין 7-10 ק"ג עם טיולון רוב החברות שוקלות רק את השילדה כדי לגרום ללקוח לחשוב שהעגלה שלהן קלה יותר ולכן חשוב להבחין בין משקל העגלה למשקל השילדה.
    עגלת הבוק היא אכן עגלה איכותית מאד ומיוצרת באיטליה.
    הבוק פלוס שוקלת 10 ק"ג עם טיולון. השילדה 6.7 ק"ג והאמבטיה 4 ק"ג. לא שוקלים את השילדה עם האמבטיה מכיוון שלא ניתן לקפל את העגלה בצורה לעומת קיפול עם הטיולון. ההבדל בין הבוק לבוק+ הוא שבבוק פלוס יתן להרכיב את מושב הטיולון לשני הכיוונים בעוד שבבוק ניתן רק עם כיוון הנסיעה (אמבטיה וסל קל תמיד מול ההורה).
    לגבי אמבטיה רכה היא אכן קלה יותר אך מדובר במוצר שונה לחלוטין מאמבטיה קשיחה הוא מיועד לפחות זמן כי הוא קטן יותר והוא אינו מתחבר לעגלה אלא מונח עליה כך שהיא מתאימה לכל עגלה ולא רק לפג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן להשיג ת עגלת פג בוק?

היריונית
    02/11/2012

היי ניר,
    איפה ניתן להזמין את העגלה ? היא כבר הגיעה לארץ?
    אני צריכה ללדת בנובמבר, אני אוכל לרכוש אותה החודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן להשיג ת עגלת פג בוק? - תגובה

יובל שיזף
    08/11/2012

שלום הריונית, תוכלי להכנס לאתר היבואן לבירור החנות הקרובה אלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כמה הבייבי ג'וגר שוקל??

עדי
    14/11/2012

האם הבייבי ג'וגר יותר קל מהבוק??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כמה הבייבי ג'וגר שוקל?? - תגובה

קובי סופר
    14/11/2012

שלום עדי,

הבייבי ג'וגר אכן יותר קלה מהבוק, צריך לקחת בחשבון שהיא קלה בעיקר בגלל העובדה שהיא עשויה חומרים פשוטים יותר, הבייבי ג'וגר אינה מספקת תמיכה לגב או ישבן התינוק כמו הפג, אין לה מדף רגליים מתכוונן כמו בפג, כל הדברים האלו מוספים משקל.
    אני תמיד אומר שההבדל בין הפג בוק לבייבי ג'וגר הוא: הבייבי ג'וגר יותר נוחה להורה, הפג יותר נוחה לתינוק.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כמה הבייבי ג'וגר שוקל?? - תגובה - תגובה

יובל שיזף
    15/11/2012

שלום עדי,

יש לקחת בחשבון כי חברת BJ שוקלת את השילדה ואילו פג את העגלה+מושב הטיולון
    ההבדל הוא של ק"ג 1 יותר בבוק כאשר משווים ביםן הדגמים. כך שהפער זניח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו