מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת פג דגם בוק פלוסמרים21/10/2012
שלום,
קודם כל אשמח לדעת את משקל העגלה המדוייק כולל אמבטיה...
עד היום הייתי סגורה על הבייבי ג'וגר מכיוון שהצורך הכי דחוף שלי הוא אמבטיה קלה מאוד! אך הבנתי שהאיכות שלה נופלת בהרבה מעגלות אירופאיות.
האם הבוק פלוס היא הקלה ביותר מבין העגלות של פג?
ראיתי שיש אמבטיה של פג שהדפנות שלה רכות (והיא מן הסתם קלה יותר), האם היא מתחברת לדגם של הבוק פלוס?
ושאלה אחרונה - האם יש הבדל בין דגם בוק לבוק פלוס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת פג דגם בוק פלוס - תגובה
יובל שיזף22/10/2012היי מרים,
אני אנסה לתת מענה לכל השאלות.
ראשית חשוב לי לענות על נושא המשקל. הנושא "עגלה קלה" עולה לא פעם על הפרק. חשוב להבין עגלה טובה שוקלת בין 7-10 ק"ג עם טיולון רוב החברות שוקלות רק את השילדה כדי לגרום ללקוח לחשוב שהעגלה שלהן קלה יותר ולכן חשוב להבחין בין משקל העגלה למשקל השילדה.
עגלת הבוק היא אכן עגלה איכותית מאד ומיוצרת באיטליה.
הבוק פלוס שוקלת 10 ק"ג עם טיולון. השילדה 6.7 ק"ג והאמבטיה 4 ק"ג. לא שוקלים את השילדה עם האמבטיה מכיוון שלא ניתן לקפל את העגלה בצורה לעומת קיפול עם הטיולון. ההבדל בין הבוק לבוק+ הוא שבבוק פלוס יתן להרכיב את מושב הטיולון לשני הכיוונים בעוד שבבוק ניתן רק עם כיוון הנסיעה (אמבטיה וסל קל תמיד מול ההורה).
לגבי אמבטיה רכה היא אכן קלה יותר אך מדובר במוצר שונה לחלוטין מאמבטיה קשיחה הוא מיועד לפחות זמן כי הוא קטן יותר והוא אינו מתחבר לעגלה אלא מונח עליה כך שהיא מתאימה לכל עגלה ולא רק לפג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להשיג ת עגלת פג בוק?
היריונית02/11/2012היי ניר,
איפה ניתן להזמין את העגלה ? היא כבר הגיעה לארץ?
אני צריכה ללדת בנובמבר, אני אוכל לרכוש אותה החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להשיג ת עגלת פג בוק? - תגובה
יובל שיזף08/11/2012שלום הריונית, תוכלי להכנס לאתר היבואן לבירור החנות הקרובה אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כמה הבייבי ג'וגר שוקל??
עדי14/11/2012האם הבייבי ג'וגר יותר קל מהבוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז כמה הבייבי ג'וגר שוקל?? - תגובה
קובי סופר14/11/2012שלום עדי,
הבייבי ג'וגר אכן יותר קלה מהבוק, צריך לקחת בחשבון שהיא קלה בעיקר בגלל העובדה שהיא עשויה חומרים פשוטים יותר, הבייבי ג'וגר אינה מספקת תמיכה לגב או ישבן התינוק כמו הפג, אין לה מדף רגליים מתכוונן כמו בפג, כל הדברים האלו מוספים משקל.
אני תמיד אומר שההבדל בין הפג בוק לבייבי ג'וגר הוא: הבייבי ג'וגר יותר נוחה להורה, הפג יותר נוחה לתינוק.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כמה הבייבי ג'וגר שוקל?? - תגובה - תגובה
יובל שיזף15/11/2012שלום עדי,
יש לקחת בחשבון כי חברת BJ שוקלת את השילדה ואילו פג את העגלה+מושב הטיולון
ההבדל הוא של ק"ג 1 יותר בבוק כאשר משווים ביםן הדגמים. כך שהפער זניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)