מחפשת עגלה..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה..
    רחלי
    23/10/2012

שלום
    אין לי תקציב גדול במיוחד לעגלה, אני מחפשת עגלה שתהיה בעלת אמבטיה רחבה, משולבת עם סלקל וטיולון, איכותית שתישמר (בכל זאת, ילד בכור..), עם צלון מובנה וארוך, עם בדים שיהיו איכותיים וניתנים לכביסה , ואם יש אפשרות אז שגם ניתן להחליף את צבע הבד כשמעוניינים. חשוב לי, שוב, שהעגלה תיראה מאוד יפה ואופנתית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה.. - תגובה

יובל שיזף
    25/10/2012

שלום רחלי,

בתיאור שרשמת לעגלה שאת מחפשת, רשמת בעצם כל יתרון אפשרי שניתן לחפש בעגלה ללא חסרונות. מכיוון שבעצם כל יצרן מציג את העגלה שלו ככזו שעונה על הדרישות שלך, הייתי מציע שתפעלי בכיוון הפוך. תקבעי את המחיר שאת יכולה להרשות לעצמך ולפי זה תראי מה האלטרנטיבות שעומדות לרשותך. זכרי שניתן לרכוש עגלות יד שניה ועודפים משנים קודמות ואז הפשרה היא במודל העגלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מוצי נראה לך תתאים?

רחלי
    30/10/2012

עגלת מוצי נראה לך תתאים? ואם כן, איזה דגם? ממה שראיתי האמבטיה שלה לא כ"כ רחבה, זה נכון בעיני או שהרוחב מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מוצי נראה לך תתאים? - תגובה

קובי סופר
    30/10/2012

שלום רחלי,

כדי להקל על עצמך את אמורה להגדיר תקציב, לאחר מכן ישללו כל העגלות שלא עומדות בתקציב. יש לקחת בחשבון שעגלות יקרות יותר ישרתו אותך לזמן ממושך יותר, כמו כן הן יהיו בנויות מחומרים טובים יותר וכנ"ל הבדים שיהיו איכותיים יותר.
    אני ממליץ על עגלת ביבה דגם ביבו, עגלה איכותית, מעוצבת, אמבטיה גדולה, בדים טובים ובעלת מחיר סביר. מחירה כולל סל קל נע סביב 3000 ל- 3300 ש"ח.
    אם יש תקציב גבוהה יותר אז עגלות כמו פג פרגו, בבה קאר וקאם שמיוצרות באירופה ולא בסין יתנו לך את האיכות המבוקשת, עגלות אלה נמכרות החל מ- 3500 ש"ח עד ל- 5000 ש"ח בממוצע (לחברות אלו ישנם דגמים יותר יקרים, אך כאן כבר מדובר בעיצוב ופחות באיכות). המחיר כולל את כל החלקים, רובן כוללות גם תיק עגלה.

לגבי מוצי, אכן האמבטיה שלה צרה, היות ואנו נכנסים לחורף הייתי ממליץ לחפש אמבטיה שתשרת אותך לכמה שיותר זמן. בנוסף רוחב הגלגלים של מוצי מאוד רחב, דבר שמקשה על הכנסתה למטען הרכב, ומקשה במעברים צרים כגון: מעליות, סופר מרקטים וכדומה.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו