מחפשים עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים עגלה
    רחל
    31/10/2012

ממש כיף לגלות שיש כזה פורום.. מקווה שתוכלו לעזור-
    אני אמורה ללדת בחודש הקרוב אז אני מחפשת עגלה עם אמבטיה, וחשוב לי שהאמבטיה תהיה מספיק רחבה בשביל כל חודשי החורף (הירושלמי!)
    בנוסף- העגלה צריכה להיות קלה כמה שאפשר (קומה 2 בלי מעלית, לא בטוחה אם אפשר להשאיר למטה).
    אנחנו בלי אוטו כרגע- אז הגודל לא כ"כ קריטי, אבל היא צריכה להתקפל בקלות (תחבורה ציבורית).
    על עיצוב אני מוכנה להתפשר, העיקר שתהיה פרקטית ונוחה לתינוק.
    מבחינת המחיר- חשבנו על תקציב של 2,500 ש"ח בערך (אם יש משהו ממש טוב מיד שניה או דגם ישן זה גם יכול ללכת ואז אפשר דגם שנחשב יקר יותר)

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשים עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשים עגלה - תגובה

קובי סופר
    31/10/2012

שלום רחל,

במסגרת התקציב הייתי ממליץ על בריטקס בי אג'ייל, מדובר בעגלה קלה (כ- 8 ק"ג עם הטיולון), מתקפלת ביד אחת, האמטיה די גדולה ביחס לעגלות אחרות, והיא נכנסת לתקציב.
    אם חורגים קצת מהתקציב אפשר לרכוש פג מודולר קומפקט שעלותה 3500 ש"ח, אבל במחיר הזה מקבלים סל קל תואם, תיק מקורי, ניילון גשם וכיסוי חורף לטיולון. בנוסף להבדיל מהעגלות אחרות עגלה זו נעמדת לאחר הקיפול, דבר מצוין לנוסעים בתחבורה ציבורית שכן העגלה לא תשכב על רצפה מלוכלכת וכך ישמר הריפוד. כמובן שאם תמצאי כזו ביד שניה במחיר שיתאים לך לתקציב אז תהני מעגלה שתתאים בדיוק לדרישות שלך.

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו