המלצה על עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה
    ליאת
    04/11/2012

שלום,
    רציתי להתייעץ איתכם לגבי עגלת תינוק.
    אני מחפשת עגלה שיש בה גם טיולון וגם אמבטיה. חשוב לי שהעגלה תהיה קלה, שהקיפול יהיה נוח, שהטיולון ישכב ל-180 מעלות ושניתן יהיה לסובב אותו עם ונגד כיוון הנסיעה (לרוב המוכרים בחנויות הבקשה האחרונה נשמעת שטות, אבל לי זה מאוד חשוב).
    ממה שראיתי בייבי גו'גר מעולה אבל הטיולון לא מתהפך, בוגבו בי- אין אמבטיה ואין ממש 180 מעלות, קראתי שיש עגלה שנקראית צפצולה אבל לא היו לה ביקורות טובות.
    במבחן העגלות הם ממליצים על ביבה היפי ובחנות בייבי לאב המליצו לי על סולה של מאמאס אנד פאפאס (קראתי שהיא לא כל כך יציבה). בפורום שלכם קראתי שיש פג פרגו בוק פלוס.
    מה עדיף?
    אשמח לעצתכם בנושא
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה - תגובה

קובי סופר
    05/11/2012

שלום ליאת,

קודם כל אתחיל מזה שאת מאוד צודקת בעניין של הטיולון הדו כיווני, מחקר שנעשה באחת מהאוניברסיטאות הגדולות בארה"ב, הוכיח שכאשר הייתה עגלה שבה התינוק ראה את ההורה מולו, הקשר בינהם הפך חזק יותר לארוך השנים. מעבר לכך שעוברים מאמבטיה לטיולון, התינוק צריך להסתגל לטיולון, כאשר הוא יראה את ההורה מולו יהיה לו יותר קל לעשות זאת.
    לפי כל הדרישות שלך, הפג בוק מודולר תתאים לכל הדרישות שלך, קיפול קל (כמו של בייבי ג'וגר), טיולון דו כיווני בעל שכיבה מלאה, משקל סביר בהחלט, יציבה, חזקה ואיכותית.
    מדובר בעגלה שהיא בליגה אחרת מהסולה, היפי ובודאי שמהבייבי ג'וגר.
    החסרון, גם המחיר בהתאם.

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו