פג בוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג בוק
    היריונית
    12/11/2012

היי ניר,
    לפני חודש הזמנתי עגלת פג בוק במוצצים בראשון,
    היא הייתה אמורה להגיע כבר לפני שבועיים ולא הגיעה.
    אני אמורה ללדת בסוף החודש. הבטיחו לי שהיא תהיה השבוע
    יש סיכוי? איפה נמצא המשלוח?
    חשוב לי לדעת תשובה כנה ואמיתית כי אני קצת מרגישה שרימו אותי ולא עדכנו אותי בכול הפרטים ומיהרו למכור לי ולהבטיח הבטחות שווא, אם הייתי יודעת שיש סיכוי שהיא לא תהיה ייתכן שהייתי מקבלת החלטה אחרת למרות שאני חושבת שזאת עגלה מצויינת
    תודה,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג בוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג בוק - תגובה

יובל שיזף
    12/11/2012

שלום הריונית,
    ראשית כמובן שאין כאן עניין של רמאות לא מצד הרשת ולא מצידנו. אינני יכול לתת מענה לגבי העגלה שלך ספציפית מכיוון שאני לא מכיר אישית כל הזמנה. יחד עם זאת משלוחים של הבוק מגיעים בימים אלו וידוע לי שיש עיכוב בהספקות בגל דרישה גבוהה לעגלה זו. לכל דבר ימצא פתרון ולא נזניח אף לקוח. אנחנו עם יד על הדופק ודואגים לעדכן את החנויות בכל שלב. את יכולה להיות רגועה והכי חשוב לידה קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג בוק- תגובה

היריונית
    13/11/2012

היי יובל,
    שקניתי את העגלה אמרו לי שהיא קיימת ותוך שבועיים יביאו לחנות שני צבעים ואני אוכל לבחור. אז אני כן חושבת שיש פה הונאה. מן הראוי ששלקוח משלם 5000 ש"ח יעדכנו אותו שהעגלה בדרך לארץ ואמורה להגיע תוך חודש, בדיוק כמו המצב הקיים בפועל. עובדה שיש מספר חנויות שהתקשרתי אליהם ונתנו לי את התשובה הזו.
    אני עשיתי הזמנה ב 14/10, איך אני יכולה לבדוק מולכם איפה ההזמנה שלי נמצאת? לפני כשבועיים דיברתי עם ניר בזמן שהייתי במוצצים.
    אשמח לקבל מענה ותודה על האיחולים .
    אני בטוחה שבסוף אהיה מרוצה מהעגלה אבל חשוב לי לקבל שירות הולם למוצר שרכשתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו