neonato synchro

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• neonato synchro
    בתאל רז
    17/11/2012

רציתי לקבל עליה חוות דעת.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    neonato synchro

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• neonato synchro - תגובה

קובי סופר
    18/11/2012

שלום בתאל,

נאונטו סינכרו היא עגלה לא מוצלחת. על אף היותה עגלה של יצרן איטלקי שבדרך כלל מייצר מוצרים איכותיים, הסינכרו הוא הדגם הפחות מוצלח של אותה חברה, מנסיון שלנו המוצר זכה לתגובות שליליות בעיקר בשלב הטיולון. הייתי ממליץ לך ללכת על פג פרגו איזי דרייב בעלת תכונות זהות. או קאם דינמיקו (קאם ונאונאטו זה אותה חברה), הדינמיקו זהו הדגם החדיש ביותר של קאם לעומת הסינכרו שנמכרת כ- 3 שנים, הדינמיקו מבוססת על דגם ה- cortina המאוד מוצלח של קאם, התגובות מצוינות לגביה.

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ווי

לולי
    06/12/2012

רגע. ואיזה דגמים של הנאונאטו כן מומלצים אם בכלל? מה היו התלונות בשלב הטיולון? ממש התכוננתי לקנות אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ווי - תגובה

קובי סופר
    06/12/2012

שלום לולי,

החסרונות של הסינכרו הן בעיקר בשלב הטיולון. מאוד קשה לקפלה יחד עם מושב הטיולון, רוב החנויות ידגימו ויתנו לך להתנסות בקיפול ללא המושב, כלומר רק שילדה. כאשר מקפלים אותה עם הטיולון הקיפול מאוד קשה, גדול ומסורבל, בעיקר כשהמושב פונה לכיוון הנסיעה. כמו כל עגלה בעלת קיפול מטריה, במקור מדובר בעגלות בעלות 2 ידיות אחיזה שבמרכז חוברה ידית אחת שהופכת לידית אחיזה שלמה, מה שקורה בפועל סל החפצים קטן ולא נגיש, העגלות מסוג זה מתנדנדות לצדדים, זה לא דבר שגורע מהאיכות ומחוזק העגלה אך כן פוגע בנוחות ההליכה והניוד. נסי ללכת עם העגלה כאשר יש בתוכה משקל של 10 ק"ג (משקל של פעוט בן כ- 8 חודשים), נסי לעשות זאת מחוץ לחנות אני די בטוח שלעומת עגלות אחרות תחושי בהבדל. עוד מינוס בטיולון זה הגוף שלו, מתחת לבד יש פלסטיקים בולטים ואין תמיכה מלאה בגב התינוק, בעין לא תוכלי לראות זאת רק אם הריפוד יוסר מהעגלה. הרבה התלוננו בפנינו שהתינוק לא יושב בנוחות, ניתן לפתור זאת בעזרת מזרן עבה.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המקצועי. תן לי להבין

לולי
    06/12/2012

אין עדיפות של נאונאטו על קאם? מה לגבי הפרימיום המהממות שלהם דגם הרומנטיקה והדימונדס? ממש דחוף לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא ענני

לולי
    06/12/2012

לגבי הנאונטו איך הפרמיום- דיאמונד והרומנטיק. שווה את היופי? נחשבות לדגם טוב או שעדיף הקאם וזהו. יש לי כבר צירים מרוב מתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו