מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת סילבר קרוס פריווי?ליז05/12/2012
אני רוצה לקבל המלצות לגבי עגלה זו, יתרונות וחסרונות. אני קניתי אתה אבל עדיין מתלבטת כי יש עוד אפשרות להחליף את העגלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת סילבר קרוס פריווי? - תגובה
קובי סופר05/12/2012שלום ליז,
אני באופן אישי לא אוהב את הסילבר קרוס, הסיבות לכך הן: קיפול נוראה מסובך, נתקלנו בהרבה לקוחות שהסתבכו ואפילו אחד ששבר את העגלה! יש צורך לפרק את הטיולון לפני הקיפול. אם לא מפרקים הקיפול ענק ולא נכנס כמעט לאף תא מטען. העגלה נורא כבדה.
אם אהבת בכל זאת את הסילבר קרוס, באותו סכום פחות או יותר תוכלי לרכוש פג איזי דרייב שמאוד דומה לפריוואי בתכונות אבל עולה עליה בכל פרמטר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש שטויות ולא נכון
גל05/12/2012יש לי עגלה של סילבר קרוס והיא נכנסת בקלות לתא מטען של סוברו
הקיפול קל מאוד, ולא נתקלתי בשום בעיה
להפך אנשים עוצרים אותי ומתלהבים ממנה והיא נוחה חבל על הזמן
דרך אגב יש להם שרות תיקונים מעולה עד הבית.
באירופה זו אחת העגלות הנמכרות ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש שטויות ולא נכון - תגובה
קובי סופר05/12/2012שלום,
איני מדבר שטויות, יש לי נסיון דל של 20 שנים. זו ממש לא אחת העגלות הנמכרות באירופה, למעשה גם בבריטניה ארץ המוצא שלה היא לא אחת הנמכרות. אשמח לדעת נתונים סטטיסטיים. בזמנו כשמכרנו את הפריווי היא לא נכנסה לתא מטען של סובארו אז כנראה שלך יש דגם שונה מהפריוואי!
לפי התגובה נראה שאת/ה בעל חנות או היבואן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההמלצה,
ליז06/12/2012המחיר של העגלה שציינת מתחיל מ 4500 וזה סכום גבוה, אני קניתי העגלה עם סל קל תואם ב 2500, ואני לא מוכנה לשלם יותר.
וחוץ מבעיית הקיפול והמשקל האם יש בעייה בגלגלים, הליכה, ריפוד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על ההמלצה, - תגובה
קובי סופר06/12/2012שלום ליז,
הפריוואי די נוחה להליכה ומרופדת בצורה טובה. אם את מסתדרת עם גודלה, גודלה לאחר הקיפול, והמשקל אז בשאר הדברים היא די טובה. כמובן שמומלץ לנסות לקפלה כמה פעמים על מנת לדעת שאת שולטת בקיפול ובפתיחה. סה"כ אין עגלה מושלמת ולכל אחת יש חסרונות, אם את מסתדרת בשלום עם חסרונותיה אין סיבה לחפש עגלה אחרת.
לגבי הפג. מחירה 4500 ש"ח כולל אמבטיה ותיק תואם. במידה ולא רוכשים עם האמבטיה והתיק מחירה צריך להיות סביב ה- 3300-3500. קצת יותר מהסילבר קרוס אבל מקבלים קצת יותר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה...
ליז06/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גל על התגובה.
ליז06/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)