עגלת סילבר קרוס פריווי?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סילבר קרוס פריווי?
    ליז
    05/12/2012

אני רוצה לקבל המלצות לגבי עגלה זו, יתרונות וחסרונות. אני קניתי אתה אבל עדיין מתלבטת כי יש עוד אפשרות להחליף את העגלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סילבר קרוס פריווי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת סילבר קרוס פריווי? - תגובה

קובי סופר
    05/12/2012

שלום ליז,

אני באופן אישי לא אוהב את הסילבר קרוס, הסיבות לכך הן: קיפול נוראה מסובך, נתקלנו בהרבה לקוחות שהסתבכו ואפילו אחד ששבר את העגלה! יש צורך לפרק את הטיולון לפני הקיפול. אם לא מפרקים הקיפול ענק ולא נכנס כמעט לאף תא מטען. העגלה נורא כבדה.

אם אהבת בכל זאת את הסילבר קרוס, באותו סכום פחות או יותר תוכלי לרכוש פג איזי דרייב שמאוד דומה לפריוואי בתכונות אבל עולה עליה בכל פרמטר.

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש שטויות ולא נכון

גל
    05/12/2012

יש לי עגלה של סילבר קרוס והיא נכנסת בקלות לתא מטען של סוברו
    הקיפול קל מאוד, ולא נתקלתי בשום בעיה
    להפך אנשים עוצרים אותי ומתלהבים ממנה והיא נוחה חבל על הזמן
    דרך אגב יש להם שרות תיקונים מעולה עד הבית.
    באירופה זו אחת העגלות הנמכרות ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש שטויות ולא נכון - תגובה

קובי סופר
    05/12/2012

שלום,

איני מדבר שטויות, יש לי נסיון דל של 20 שנים. זו ממש לא אחת העגלות הנמכרות באירופה, למעשה גם בבריטניה ארץ המוצא שלה היא לא אחת הנמכרות. אשמח לדעת נתונים סטטיסטיים. בזמנו כשמכרנו את הפריווי היא לא נכנסה לתא מטען של סובארו אז כנראה שלך יש דגם שונה מהפריוואי!
    לפי התגובה נראה שאת/ה בעל חנות או היבואן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההמלצה,

ליז
    06/12/2012

המחיר של העגלה שציינת מתחיל מ 4500 וזה סכום גבוה, אני קניתי העגלה עם סל קל תואם ב 2500, ואני לא מוכנה לשלם יותר.
    וחוץ מבעיית הקיפול והמשקל האם יש בעייה בגלגלים, הליכה, ריפוד ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההמלצה, - תגובה

קובי סופר
    06/12/2012

שלום ליז,

הפריוואי די נוחה להליכה ומרופדת בצורה טובה. אם את מסתדרת עם גודלה, גודלה לאחר הקיפול, והמשקל אז בשאר הדברים היא די טובה. כמובן שמומלץ לנסות לקפלה כמה פעמים על מנת לדעת שאת שולטת בקיפול ובפתיחה. סה"כ אין עגלה מושלמת ולכל אחת יש חסרונות, אם את מסתדרת בשלום עם חסרונותיה אין סיבה לחפש עגלה אחרת.

לגבי הפג. מחירה 4500 ש"ח כולל אמבטיה ותיק תואם. במידה ולא רוכשים עם האמבטיה והתיק מחירה צריך להיות סביב ה- 3300-3500. קצת יותר מהסילבר קרוס אבל מקבלים קצת יותר.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה...

ליז
    06/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גל על התגובה.

ליז
    06/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו