אשמח לחוות דעתכם על עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעתכם על עגלות
    הילה
    10/12/2012

שלום, אחרי סבב קצר ומתיש
    איזו עגלה הכי עדיפה?

ביבה ביבו
    האפי בלו
    בייבי ג'וגר
    מוצי?
    מאמס אנג פאפס ?

כולן באותו טווח מחיר, חשוב לי יציבות, נוחות קיפול וגובה.

איזה דגם מומלץ ? ואם יש המלצות אחרות ששוה לי לבדוק ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לחוות דעתכם על עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעתכם על עגלות - תגובה

קובי סופר
    11/12/2012

שלום הדר,

ביבה ביבו והבלו האפי יושבים על אותו מרכב, אבל הטיולון של הביבה מגיע למצב שכיבה מוחלט לכן בינהן הייתי ממליץ על הביבה ביבו.
    מאמאס אנד פאפאס סולה לוקה בחיסרון בשלב הטיולון, המושב קטן מאוד, הגגון בקושי מכסה את הפעוט (בעיקר בצב שכיבה) וגרוע מכך בחלקו האחורי יש פתח הצצה לראות את התינוק, אבל הפתח תמיד נשאר פתוח מה שיגרום לשמש להיכנס לתוך העגלה.

לגבי מוצי איבו, גם הגגון שלה בקושי מכסה את מושב הטיולון, בעיקר שהמושב בשכיבה. צריך להבין שגם מוצי וגם מאמאס אנד פאפאס מייצרות עגלות לאירופה, כאשר האקלים ברוב מדינות אירופה קר בארץ חם. כאן היתרון של הביבה שמיוצרות בדיוק בהתאם לאקלים בארץ. גגונים מעולים וכנ"ל הבדים.

בייבי ג'וגר, לה יש גגון מעולה אבל בדים בעייתיים, אם כבר הייתי ממליץ על בריטקס בי אג'ייל, בכל אופן לשתיהן אין מושב טיולון דו כיווני (לדעתי חסרון ענק), בשתיהן לא ניתן לשנות את זוית מדף הרגליים, כלומר רגלי התינוק בטיולון תמיד יהיו כלפי מטה.

סה"כ מבין כולן הייתי הולך על הביבה ביבו, שלד מצוין ללא תקלות, נוחה להליכה, מחיר סביר, גגונים מצויינים באמבטיה ובטיולון, סל ענק. בקיצור תמורה מצויינת למחיר.
    גם הייתי ממליץ לבדוק את הגרקו איבו החדשה, מאוד דומה למאמאס אנד פאפאס אבל גגון הטיולון מוצלח יותר, כנ"ל הבדים ומושב בטיולון המוצלח יותר.

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו