אשמח לחוות דעת על עגלת בבה קר !

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעת על עגלת בבה קר !
    גילתונית
    11/12/2012

שלום רב,
    ביקרתי בחנות אחת שמחזיקה את בבה קר וגם אצל היבואן.
    רציתי לקבל חוות דעת על הסוגי בדים :
    באקלים ישראלי: מה עדיף: בד, דמוי עור, או עור?

הדגמי עור ממש יפים אבל יקרים ונראה לי שיהיה מאד חם בהם כי הם משולבים גם עם בד פשתן.
    הדמוי עור מהמם אבל אני פוחדת שבגלל החום הבד הזה יתפוצץ וכל העגלה תלך...
    גם הבדים מהממים...
    מה עדיףףףףףףף???
    האם יש הבדל גדול בדגם אי אופ בין שילדה עם בולמי זעזועים לשילדה בלי בולמים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעת על עגלת בבה קר ! - תגובה

קובי סופר
    11/12/2012

שלום,

לגבי העור, שמירה נכונה על הבד, נקיון ופעולה נכונה ע"פ הוראות היצרן יגרמו לכך שהבד ישמר בצורה תקינה. שימוש לא נכון אכן יכול להוביל לפגמים בעור!
    לי אישית יש דגם מעור, הבד נשמר בצורה מצויינת (העגלה לבנה שלג גם היום לאחר שימוש של שנה). שורה תחתונה תקינות והגיינת בדי העגלה תלויים אך ורק בהורה, לא באקלים.
    בכל אופן בדי העגלה גם בעור, גם בפשתן וגם בבד הרגיל לא מתחממים, יש מבודד חום בתוך בדי העגלה (יש 3 שכבות של בד), השיכבה הפנימית בתוך הבדים מסננת קרינת UV ומונעת התחממות בתוך העגלה.

ההבדלים בשלדים הם מיניאטורים, בהחלט אפשר לקחת שילדה ישנה ולחסוך כסף מכיוון שהרבה הבדל אין, המינוס שאין הרבה צבעים בשלד הישן.

שורה תחתונה מנסיון: לא משנה צבע, סוג בד או שלד בכל אופן אם תרכשי בבה קאר את תהני משיא האיכות, ומעגלה מדהימה.

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו