פג פרגו בוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו בוק
    הילה
    24/12/2012

היי
    תודה על ההמלצה, כנראה בסוף נלך על הפג פרגו בוק (הדגם מפואר יותר)
    אני קצת מתבאסת שהאמבטיה נמוכה (אני 175) וחוששת לנוחות שלי.וגם נראה שהסל למטה לא גדול כ''כ.....

בכל מקרה, תוכל להפנות אותי היכן מחזיקים את הפג בוק במחירים שפויים ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו בוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו בוק - תגובה

קובי סופר
    25/12/2012

שלום הילה,

אני שמח שקיבלת את המלצתי, אני בטוח שתהני מהעגלה. לגבי הגובה, גובה האמבטיה גבוהה מהממוצע, עדיין יש גבוהות יותר אך עדיין רכשו אצלנו הורים מאוד גבוהים את העגלה והם לא ציינו חוסר נוחות בעניין הגובה בכלל.
    גם סל החפצים הוא הרבה יותר גדול מהממוצע, נחשב לסל ענק. אין בעיה להכיל בו תיק ענק + שקיות קניות.

מחיר שפוי אין מכיוון שמדובר במוצר שמיוצר באיטליה, המוצר בעל ביקוש גבוהה ככה שדי קשה להתמקח, עושים אצלנו הזמנות בחנות כמה חודשים מראש כדי לשריין את העגלה. מחירה ההתחלתי הוא 4950 ש"ח. המחיר אבל כולל המון: אמבטיה, טיולון, סל קל, תיק מקורי, כיסוי חורף כפול המשמש לאמבטיה ולטיולון, מתקן לכוס ומעקה קדמי. היבואן מקפיד שהמחיר ישמר זהה בכל החנויות. אם את מאזור המרכז אני ממליץ לך להיכנס אלינו לבייבי קלאב, יש לנו כל מני הטבות לרוכשים.

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ....

הילה
    25/12/2012

אני רואה את החתימה עכשיו - אגיע יום ראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו