למישהו יש נסיון עם עגלת מאמס מבית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• למישהו יש נסיון עם עגלת מאמס מבית
    חני
    10/01/2013

בייבי לי? נראית ממש טוב וגם לא יקרה, השאלה באמת מה הטיב שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למישהו יש נסיון עם עגלת מאמס מבית - תגובה

קובי סופר
    10/01/2013

שלום חני,

מדובר בעגלה לא מוכרת, אני באופן אישי ממליץ להתרחק. לפעמים מראה יפה לא מעיד על איכות. בעבר כבר היו תגובות בפורום זה מרוכשים שטענו שמדובר במוצר גרוע.
    תמיד עדיף לרכוש מוצר של חברה ידועה, אם זו חברה מחו"ל אז עדיף.
    המלצה אישית שלי, גרקו איבו, עגלה מצויינת, איכותית ולא יקרה, יש לה אבא ואמא, גרקו זה אחד היצרנים הגדולים בעולם למוצרי תינוקות.

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בייבי לי דגם מאמס

בייבי לי
    11/01/2013

קובי שלום,
    למען גילוי נאות, אנו הנציגים של חברת בייבי לי.
    ראשית, לא ההוגן ולא מקצועי לתת את חוות הדעת על מוצר שלא ראית ובדקת.
    אנחנו נמצאים בשוק מעל לשלוש שנים ונותנים מחירים הוגנים ושווים לכל נפש.
    החברה הוקמה בעקבות הבנת הצורך של השוק למחירים סבירים שיאפשרו לזוגות צעירים לרכוש עגלות איכותיות וחדשניות.
    המחיר לא מעיד על האיכות במקרה זה. המחיר נובע מכך שהעגלה נמכרת ישירות מהיבואן לצרכן.
    דגם מאמס הינה עגלה שמאושרת מכון התקנים הישראלי ונמצאה מתאימה כמו כל עגלה "ממותגת" אחרת.
    יש לנו מאות לקוחות מרוצים.
    יש לעגלה "בית", אנו דוגלים בשירות אישי וצמוד ללקוחותינו.
    אתה מוזמן להגיע למחסני החברה ולהתרשם בעצמך.
    בייבי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בייבי לי דגם מאמס - תגובה

קובי סופר
    13/01/2013

שלום בייבי לי,

זה דוקא הוגן מאוד, אני גם אחסוך לי את הנסיעה למחסנים שלכם מכיוון שאת המוצר שלכם אני מכיר היטב!
    זו עגלת מדבקה סינית, עגלה שכל אחד יכול ליבא תחת המותג שלו, העגלת מדבקה שלכם יובאה ע"י I-BABY, BABY LINE ופופה פדרטי. סה"כ היה מדובר במוצר מאוד ירוד ברמת האיכות, המוצר חזר המון לתיקונים, היו גם הרבה שהסתבכו עם מנגנון הקיפול של העגלה. רוב הרוכשים די התבאסו על רכישת המוצר. הכוונה שלי בהמלצה לא לרכוש עגלה ממותגת לא הייתה חלילה לפגוע בכם אישית, אבל נסיון העבר מלמד שהרבה יבואנים שהביאו עגלות מדבקה ופשטו רגל נעלמו והשאירו הורים רבים עם עגלות תקולות ולא שימושיות. ברגע שאתה רוכש מותג כמו בבה קונפורט לדוגמא, גם אם היבואן פושט רגל כמו שקרה, די במהרה היה יבואן חדש שכבר טיפל בכל הלקוחות.
    אישור מכון התקנים אינו מעיד על טיב המוצר, סה"כ המכון בודק דברים מאוד ספציפיים לפי התקן הארופאי במעבדתם. המטרה שלהם יותר לבדוק את בטיחות המוצר לשימוש עם תינוק/ילד, חוזק המוצר, עמידות המוצר בתנאים יום יומיים וקצת מעבר, אני לא בוחן במכון ולכן איני מכיר את כל הבדיקה בע"פ, אבל לא חסרות דגמאות למוצרים בעלי תקן שאיכותם הייתה ירודה.

בברכה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו