התלבטות בין graco evo ל bibo

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין graco evo ל bibo
    עירית
    20/01/2013

הי,
    אנחנו מתלבטים בין קניית העגלות המשולבות של graco evo או biba bibo, ורציתי לשמוע את המלצתך בנושא.

אנחנו יכולים להוציא עד 4000 ש"ח כך שאם יש עוד עגלות מומלצות בטווח שכוללות סלקל, טיולון ואמבטיה - נשמח לשמוע.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין graco evo ל bibo

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין graco evo ל bibo - תגובה

קובי סופר
    20/01/2013

היי עירית,

בין השניים אני ממליץ בחום על האיבו, היא יותר קלה בצורה משמעותית. קיפול הרבה יותר קל לביצוע (יד אחת). יותר קטנה בקיפול. 4 מצבי שכיבה לעומת 3 בביבו, כשעוברים מאמבטיה לטיולון המצב הנוסף מאוד מאוד חשוב.
    סל קל הרבה יותר טוב (בתנאי שרוכשים עם סל קל לוג'יקו).
    בטווח המחיר שכתבת אני לא רואה משהו עדיף, ביחוד שהאיבו הרבה יותר זולה מ- 4000 ש"ח. אני כן יכול להמליץ על פג בוק, קאם דינמיקו ובבה קאר אבל המחירים באזור ה 5000 ש"ח.

נ.ב
    אם תחליטו ללכת על הגרקו איבו, קחו בחשבון שליבואן יש כבר מחסור בחלק מהצבעים, אני ממליץ לשריין בהקדם עגלה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

טלי מיכאלי
    11/02/2013

בפורום הזה אני אשמע כמו סוכנת מוצי, אבל אני לא))))
    אז המלצה שלי היא מוצי, השתמשתי והייתי מאוד מרוצה. ככה או ככה כול העגלות כבדות, כי פשוט הם במשקל שאשה לא אמורה להרים, אז פלוס מינוס קילו זה כבר לא חשוב. היא חזקה, נוחה , נוסעת מעולה, גבוה, מתקפלת מהר וכולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו