Mutsy evo

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Mutsy evo
    יאנה
    27/01/2013

שהתחלתי לברר לגבי גראקו איבו נתקלתי במוצי איבו.
    מה יש לך להגיד על העגלה? משקלים נוחות וכו
    שוב תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Mutsy evo

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Mutsy evo - תגובה

קובי סופר
    29/01/2013

שלום יאנה,

מוצי איבו לדעתי פחות מומלצת מהגרקו, הסיבות העיקריות: המוצי כבדה משמעותית מהגרקו בעוד כ- 4 ק"ג.
    הגגון של הטיולון קטן ולא מכסה טוב בעיקר כשהטיולון במצב שכיבה. לא אידאלי כל כך לשמש בארץ.
    רוחב הגלגלים האחוריים שלה רחב כ- 65 ס"מ. הרוחב גם מפריע להיכנס במעברים צרים וגם לא מאפשר להכניס את העגלה לרכבים מסויימים, בהרבה מקרים צריך לפרק את הגלגלים האחורים כדי להכניסה לתא המטען.
    הטיולון שלה לא נשכב למצב שכיבה מלא, זה סוג בעיה מכיוון שהטיולון מתאים מגיל 6 חודשים, הרבה תינוקות מסיימים את שלב האמבטיה לפני, חוסר השכיבה גם לא מאפשר השכבת פעוט על הבטן בשלב הטיולון!
    סה"כ היא מאוד יפה אבל לא פרקטית.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

טלי מיכאלי
    11/02/2013

מוצי כבדה, אבל הכי שווה. ההבדל במשקלים הם קילו או חצי קילו, אני לא אומרת שזה לא חשוב, אבל זו עגלה מאוד חזקה, אני הייתי מאוד מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק מוצי

טלי מיכאלי
    11/02/2013

רק מוצי. הייתי מאוד מרוצה. עשיתי סקר שוק לפני זה. עגלה מעולה, נוחה, חזקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו