עגלת נאונטו-אשמח לשמוע חוות דעת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת נאונטו-אשמח לשמוע חוות דעת
    קטיה
    30/01/2013

שלום רב,
    לאחרונה שמעתי על עגלות מאוד יפות של חברת נאונטו.רציתי לדעת האם הן מומלצות?האם כדאי לקנות עגלה של חברה זו?אם לא-מה מומלץ?הקריטריון שחשוב לי-קיפול ביד אחד,משקל קל,עגלה מעוצבת

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת נאונטו-אשמח לשמוע חוות דעת - תגובה

קובי סופר
    30/01/2013

שלום קטיה,

עגלות נאונטו הן עגלות של חברה איטלקית בשם קאם, קאם לוקחים עגלות עם עיצוב ישן שלהם ובמותג נאונטו הם נותנים להם עיצוב מדהים בדרך כלל. הבעיה שמדובר בעלות פחות טובות ממה שקיים בשוק היום, מאוד קשה לקפל אותן עם המושב מחובר לשילדה, בטח שלא ביד אחת. המשקל שלהם סביר אבל לא קל. הטיולון של העגלה לא מוצלח, הסל חפצים קטן ולא נגיש, נוחות הליכה בינונית ומטה.

לפי הדרישות שלך הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון הפג פרגו בוק. היא קלה, מתקפלת בקלות וביד אחת. מעוצבת ויש המון צבעים כולל מהדורות מיוחדות (הן יקרות יותר).
    יש סל ענק, נוחות הליכה מדהימה. גם הייתי ממליץ על הקאם דינמיקו זהו הדגם הכי מתקדם של החברה הזו, הוא לא מתקפל ביד אחת אבל בהחלט עגלה מרשימה ביופיה, מאוד נוחה בהליכה, משקל סביר, מתקפלת בקלות למרות שזה בשתי ידיים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו