המלצה לסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לסלקל
    סימונה
    06/02/2013

היי קובי,

אני מתלבטת לגבי רכישת סלקל- יש לציין כי ולבעלי אין רכב, כך שזה פחות שימושי ביום יום עבורנו. אם זאת להוריו של בעלי יש 2 רכבים אז יהיו ימים שכן יהיה לזה שימוש.

אשמח אם תוכל להמליץ לי על סלקל איכותי במחיר נגיש יחסית( אם זה רלוונטי קנינו עגלה בוגבו בי- האם יש סלקלים שמותאמים עבורה, האם זה שימושי בכלל כי ממה שהבנתי יש לצמצם את השימוש של התינוק בסלקל)?

תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לסלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לסלקל - תגובה

קובי סופר
    06/02/2013

היי סימונה,

קודם כל זה נכון מאוד שמומלץ כמה שפחות להשאיר את הפעוט בסל קל, העדיפות היא רק בנסיעות בלבד, או מהרכב לבית ולא לעשות טיולי קניון של שעות :)

בכל זאת לחיבור לעגלה יש יתרון קל, לרוב התינוקות נרדמים בנסיעה וכשמגיעים לבית התינוק ישן, במקום להעיר את התינוק אפשר פשוט לקחת אותו עם הסל קל ואז להעביר למיטה. כאשר הם גדולים זה נעשה קשה יותר מכיוון שהסלקלים (לא קלים כמו שמם) פלוס משקל התינוק זה כבר כבד מאוד. לכן האופציה לחבר לעגלה מקלה על החיים.

לכן המלצתי היא סל קל סייבקס אטון או בי סייף, שניהם מצויינים מבחינה בטיחותית, מחירם סביר, באזור ה- 700 ש"ח ללא בסיס (ניתן לרכוש בסיס בנפרד ובכל עת) לכן הייתי ממליץ לרכוש ללא הבסיס ובמידה ויהיה לכם רכב קבוע תוכלו להוסיף את הבסיס כשתרצו. שניהם מתחברים גם לבוגבו בי בעזרת מתאמים. אז הם ההמלצה שלי, יש כאלו זולים יותר שלא מתחברים לבי וגם פחות איכותיים, לכן לא הייתי ממליץ לחסוך כאן מכיוון שהחיסכון לא יהיה משמעותי.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו