המלצה על עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה
    דניאל
    11/02/2013

שלום, אשמח לקבל המלצה על עגלה.
    שמעתי הרבה מותגים ועשיתי הרבה בירורים וככל שאני בודק יותך מסתבך יותר.
    רוצה להתחיל מההתחלה.
    תודה
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה - תגובה

יובל שיזף
    11/02/2013

שלום דניאל,

ליבי איתך, אין ספק שבחירת עגלה היא אחד הדברים המורכבים היום לזוג לפני לידת ילד ראשון. במקרה שכזה מה שכדאי לעשות הוא פשוט להפסיק להקשיב לנותני עצות שונים שעלולים לגרום לבלבול רב ולרדת לעומק הצרכים האישיים. למשל מקום המגורים דירה או בית פרטי, עיר או מושב נסיעה בתחבורה ציבורית או ברכב פרטי ומה גודל תא המטען. ברגע שתעשה רשימה של הצרכים שלך תדע איזה עגלות לסנן מהרשימה ולאחר שתגיע לרשימה רלוונטית אז תתחיל בשלב השני שהוא מחיר, זמן אחריות, מי היצרן מי היבואן וכמובן עיצוב. זה אולי נשמע ארוך אבל זו הדרך הטובה והמהירה ביותר לקבלת החלטה. כאשר תצמצם את הרשימה לשתיים-שלוש עגלות אז יהיה כדאי כן להתייעץ עם בעלי נסיון.
    אני מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה

טלי מיכאלי
    11/02/2013

אחרי סקר שוק רחב אני ממליצה לך על Mootsy מכוון שהיא חזקה, נוסעת טוב, הוצאתי אותה מהאוטו ממש באכזריות כי לפעמיים פשוט אין לך כוח, היא לא נשברה ולא קרה לה כלום, אחרי שנה מכרתי אותה מחצי מחיר, אנשים עשו טיפול בחברה והיא הייתה כמו חדשה. הגלגלים חזקים, לא קורה להם כלום, גובה מצויין, לא נמוחה כמו בוגה בו. גם ככה צריך הרבה כוח, עוד להתכופף כול דקה? אז זה מה שיש לי להגיד על העגלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו