איזו עגלה..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזו עגלה..
    סיון
    07/04/2013

שלום,
    אני ממש מתלבטת בין עגלות, אני שוקלת לקנות את עגלת ביבו עלית, השאלה היא אם היא נחשבת עגלה טובה או אם יש עגלה דומה ומומלצת יותר? הבנתי שהעלות של הביבו עם סלקל ואמבטיה היא בסביבות 3000 ש"ח
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזו עגלה.. - תגובה

קובי סופר
    07/04/2013

שלום סיון,

הביבו עלית היא עגלה מצוינת סביב המחיר של 3000 ₪. עוד עגלה ששווה בדיקה היא הגרקו איבו, אם קצת חורגים מהתקציב מומלץ לבדוק בבה קונפורט אלאה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

סיון
    11/04/2013

האם ייתכן שהטיולון של הביבו נשכב 180 מעלות והעלית לא? כי כשהייתי בחנות גיליתי כי העלית לא נשכב 180 מעלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה - תגובה

קובי סופר
    14/04/2013

שלום סיוון,

העלית נשכבת מעלה אחת פחות מהביבו בגלל שיש לה מולטי מצבים, זה לא דבר קריטי, בנוסף אני מעריך שלא ראית את השכיבה המקסימלית, לצורך כך יש לפתוח 2 קליפסים בצידי העגלה, אם הקליפסים לא פתוחים השכיבה באמת לא תהיה ישרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו