מי עדיפה משלוש עגלות אלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מי עדיפה משלוש עגלות אלה
    עומר
    08/04/2013

שלום,
    אנחנו מתלבטים בין פיג פרגו בוק פלוס, joolz day, jane rider. ידוע לי שהג׳ולז מגיעה בלי סל קל, אך עם תוספת סלקל של בי סייף תהיה באותה רמת מחירים.
    אני נוטה לג׳ולז מבחינת עיצוב ונראה לי גם שהמיקום של האמבטיה גבוה יותר מהאחרות
    ואילו הריידר יפה, ומאובזרת. לגבי בפיג פרגו אני לא יודע איזה סל קל בא איתה וגם היא הכי פחות מרשימה לדעתי.
    אשמח לתגובה והמלצה, ללא קשר לכך שחלקן לא משווקות בהרבה חנויות.
    אגב, עוד שחקן הוא המוצי ריידר לייט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי עדיפה משלוש עגלות אלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי עדיפה משלוש עגלות אלה - תגובה

קובי סופר
    08/04/2013

שלום עומר.

דווקא הפג פרגו בוק פלוס היא הטובה מכולן!
    נכון שאולי היא פחות יפה אבל זה כבר עניין של טעם, מבחינת איכות העגלה בכמה רמות מעל העגלות שציינת.
    קודם כל היא מיוצרת באיטליה בעוד שאר העגלות מיוצרות בסין, יצרן שמייצר בסין עושה זאת כדי לחסוך בעלויות, בפג פרגו העגלות עשויות מהחומרים והבדים האיכותיים ביותר.

האמבטיה בסטנדרט אחר מכיוון שניתן לשנות לה מצבים, להפוך אותה לעריסה ניידת, להפוך לנדנדה/טרמפולינה, יש לה פתחי איוורור (מה שלא קיים באף אמבטיה ומצוין לקיץ הישראלי).

הסל קל דווקא סל קל נפלא, קיבל דירוג גבוה של 5 כוכבי בטיחות באחד ממבחני הריסוק הגרמניים, רק הוא וסל קל סייבקס אטון 2 זכו לציון הזה.

והגענו לטיולון וכאן הפג מנצחת בנוקאווט, בעוד בג'ולז ובריידר הטיולון הוא טיולון סטטי, כלומר במצב שכיבה מלא הם נשארים כמו במצב ישיבה וישבן הפעוט כלפי מעלה. בפג השכיבה שטוחה, היתרון הוא שניתן להשכיב פעוט על הבטן ולא רק על הגב, מצויין להתפתחות, חיזוק צוואר וחגורת כתפיים, מועדד זחילה, בנוסף יש פעוטות שרגילים לשכב רק על הבטן, יתרון נוסף בטיולון של הפג ניתן להשתמש מכל גיל גם מלידה, בשניים האחרות רק מגיל חצי שנה, כלומר אם האמבטיה קטנה הוא חמה מדי לקיץ שלנו וזה קורה לפני גיל חצי שנה, לא תוכלו לעבור לטיולון. בנוסף מומלץ שפעוטות לא ישהו או ישנו יותר משעתיים בטיולון שהזוית בו לא ישרה, לאחר שעתיים מומלץ להעביר למיטה, בפג אין בעיה לישון גם לילה שלם. זה אחד היתרונות של חברה שמייצרת באירפה מוצר איכותי ולא מוצר אופנתי וזול (שנמכר ביקר).
    ועוד דבר חשוב, לטיולון יש כנפיים המגנות על הפעוט ממגע בברזלי שילדת העגלה, דבר שלא קיים בעגלות שצויינו.

בנוסף הפג היא הכי קלה לקיפול מבין כולם, הכי קלה במשקל, סל חפצים הכי גדול בצורה משמעותית, לג'ולז גלגלי אויר שיכולים להתפנצ'ר.

לגבי מוצי ריידר לייט, הקטע של הלייט לא ברור לי מדובר בעגלה במשקל כבד מאוד, בנוסף היא רחבה 67 ס"מ מגלגל לגלגל, דבר שמקשה על הכנסה לתא מטען, ולא ניתן להתנייד איתה במקומות צרים, מעליות קטנות וכו', זה בעצם כמו ללכת עם עגלת תאומים, לפחות במוצי הטיולון נשכב למצב שטוח.

לסיכום: לא סתם יש חוסר קבוע בעגלות בוק פלוס של פג, זו כיום העגלה הנמכרת בישראל ובצדק.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו