היי שאלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• היי שאלה
    תותי
    17/04/2013

אני בהריון ומתחילה לברר קצת על עגלות.
    מכיוון שאין לי עדיין הרבה ידע על עגלות
    וכל אחת אומרת לי משהו אחר וממליצה לי על עגלה אחרת, אני אשאל ככה:
    בבואי לבחור עגלה, מה הכרחי וחשוב שיהיה בעגלה, ואיך היא צריכה
    לשרת את ההורים ואת התינוק?
    יש כל כך הרבה דגמים שאפשר ממש להתבלבל...
    אודה לכם על ההכוונה ההתחלתית בתקווה, שכשאגיע לחנות לבחור עגלה,
    המסע יהיה יותר קל וקצר.
    יום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שאלה - תגובה

קובי סופר
    17/04/2013

שלום,

כדי שיהיה לכם קל להחליט ולא תתבלבלו מכל המגוון, תאלצו לעשות הגדרות דרישות מהעגלה.
    אין עגלה מושלמת, אבל יש עגלה שיכולה להיות מושלמת עבורכם.
    קודם כל הגדירו תקציב, קחו בחשבון שהרבה חורגים מהתקציב הראשוני שלהם, לכן הגדירו מראש קו אדום שאותו לא תחצו.
    הגדירו דרישות, כלומר היכן את גרים, האם יש מעלית, קומת קרקע או שצריך לעלות במדרגות. אזור מגורים כמו מושב, אזור בנייה או שאם אתם עושים הרבה הליכות יחייבו עגלה עם עבירות טובה ולכן תחפשו גלגלים גדולים לדוגמא. הליכות בעיר/קניון לא ידרשו גלגלים גדולים, לכן הגדירו לאן תטיילו עם העגלה. תא מטען של הרכב, כאן זה יכול להיות מוקש אם תמצאו עגלה מושלמת שלא תכנס לתא המטען, לכן מראש בדקו מה נכנס ומה לא. תחליטו אם אתם רוצים עגלה משולבת עם אמבטיה או עגלה ללא חלקים, הרוב מעדיפים את האמבטיה, תחליטו מראש אם להתפשר על יופי וצבע העגלה על מנת לקבל מוצר טוב, יש כאלה שמצאו את שחיפשו ובגלל צבע בחרו מוצר אחר שלא התאים לצרכים שלהם. תחליטו אם אתם מחפשים טיולון בעל שכיבה שטוחה או שזה פחות חשוב מכיוון שיש עגלות בהן הטיולון נשכב כאשר המושב כלפיי מעלה, ורגליי התינוק לא במצב שטוח. קיפול פשוט או שאפשר להתפשר על נוחות הקיפול? הרעיון הוא לצמצם את כל מה שאתם לא רוצים בעגלה כך תגיעו למצב שאתם צריכים להתלבט בין 2 עגלות והבחירה תהיה הרבה יותר קלה.

בהצלחה,
    לשאלות נוספות אנחנו כאן :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה עזרת מאוד.

תותי
    17/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו