עגלת Max Spirit

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת Max Spirit
    סבטה
    17/04/2013

שלום,

אני לקראת סיום הריון ועדיין לא סגורה על עגלה.
    אני צריכה עגלה לא יקרה עד 2000 ש"ח שיש לה אופציה לאמבטיה או רק עגלה שמתאימה מגיל לידה אבל בטוחה מאוד.

מה שחשוב לי זה היציבות ( אולי מספיק יציבה כדי לשים תיק על ידית מקדימה ), שיהיו בדים נושמים ואיכותיים, שתהיה קלה ככל שאפשר - זה בקשר לאמבטיה

טיולון אני עוד לא מתארת לעצמי ולא יודעת מה זה טיולון טוב חוץ מזה שצריכים להיות כמה מצבי שכיבה, עדיף שכיבה מלאה, שתהיה קלה ונכנסת לתא מטען, צילון טוב וסל נגיש למטה.

מה אתם ממליצים?

ומה דעתכם על עגלה Max Spirit של Aya Baby. כנראה שזו עגלה חדשה כי לא מצאתי תגובות עליה באינטרנט. ממבט ראשון האמבטיה שלה מאוד חמודה. לא יודעת בקשר לטיולון. מה היתרונות ומה החסרונות שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת Max Spirit

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת Max Spirit - תגובה

קובי סופר
    17/04/2013

שלום סבטה,

הספיריט עגלה טובה ולא יקרה, החסרון שלה שהיא מתקפלת למימדים גדולים ולא לכל רכב היא נכנסת, לכן מומלץ לנסות להכניסה לרכב טרם הרכישה.
    ההמלצה שלי לתקציב שלכם היא גרקו איבו, מאוד קלה, נוחה להליכה, בדים טובים מאוד ומחיר סביר.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו