התלבטות לגבי עגלה וסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה וסלקל
    טל
    28/04/2013

שלום,

אני מתלבטת בין 3 עגלות: הבבה קונפורט אלאה, פג פרגו בוק פלוס ספורטיבו או הברייטקס בי אגייל שהכוונה היא לקנות עגלה משולבת- אמבטיה+טיולון+סלקל.

חשוב לי שהעגלה לא תיהיה כבדה, קיפול נוח וכמובן נוחה לנסיעה לתינוק.
    הייתי שמחה לשמוע על המלצה יתרונות וחסרונות.
    במיוחד חשוב לי שהסלקל יהיה בטיחותי ושיאפשר גם נסיעות יותר ארוכות.
    יש לנו פורד פוקוס 2006- אני לא חושבת שיש איזופיקס
    לכן חשוב לי לדעת: מבחינת הסלקלים של 3 העגלות מה הכי מומלץ גם בטיחותית וגם מבחינת זוית ישיבה כי האלאה נראה יותר שכיבה מהבריטקס למשל. לגבי הפג הסלקל נראה נורא פשוט- האם הוא מספיק בטיחותי- מה לגבי זוית הישיבה שלו לתינוק שרק נולד?

מאוד מתלבטת וצריכה כבר להחליט...
    תודה,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה וסלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה וסלקל - תגובה

יובל שיזף
    28/04/2013

היי טל,

כמובן ראשית גילוי נאות, אני מנהל השיווק של פופיק יבואנית פג פרגו ולכן די ברור באיזו עגלה אני תומך שתקחי.
    באופן כללי 3 החברות הן חברות מוצלחות ובינלאומיות כך שבזה את יכולה להיות רגועה.
    ברייטקס ופג מביאות בשורה חדשה בדגמי הבי איגל והבוק בצורת הקיפול דבר שאינו קיים בעגלה של בבה קונפורט מה גם שהיא צרה משתיהן וזה משפיע מאד אם התינוק הוא בעל מידות גדולות.
    מבחינת משקל העגלות די זהות אבל עדיין קיימים מספר הבדלים והראשי שבהם הוא שהבוק פלוס היא דו כיוונית (הטיולון יכול להיות עם ונגד כיוון הנסיעה) ושלטיולון יש משענת קשיחה ומרופדת בעוד שלברייטקס יש רק ריפוד.
    מבחינת הסלקלים את יכול להיות רגועה שתי החברות מצטיינות במושב הבטיחות לרכב וכמובן שמתאימים לתינוק שרק נולד.
    לדעתי בדגם הרכב שציינת אכן לא יהיה איזופיקס אבל קיימים בסיסים שמתאימים גם לרכבים כאלה.
    בחירה קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה וסלקל - תגובה

קובי סופר
    28/04/2013

שלום טל,

אני לא נציג של פג אבל בכל זאת הפג עדיפה על כל העגלות שציינת,
    הברייטקס הכי פחות איכותית מבין כולן, הבבה קונפורט טובה מאוד אך במחיר די זהה לפג, הייתי בוחר בפג. הסיבות: הקיפול הכי קל, טיולון מצויין ודו כיווני, סל קל בסטנדרט בטיחותי מאוד גבוהה, בפוקוס אין איזופיקס שמשדרג את בטיחות הסל קל (בכל החברות), אבל גם ללא האיזופקיס לפג יש ציונים טובים. העגלה מיוצרת באיטליה ולא בסין כמו יתר העגלות (כך יש הקפדה על איכות ולא מדובר ביצרן שמנסה לחסוך בעלות הייצור).

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו