מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שבוע טוב למנהליםתותי26/05/2013
אני עתידה ללדת בע"ה בסוף הקיץ ומבררת על עגלות.
לפני שאלך להסתובב בחנויות ולשבור את הראש מהמבחר ולהתבלבל,
אני עושה ש.בית ומבררת על דגמים וחברות.
שלוש חברות שלי קנו ממש עכשיו עגלות וברצוני לשמוע את חוות דעתכם עליהם.
1. עגלה של בבה קאר דגם היפ-הופ.
2. עגלת מוצי דגם evo.
3. עגלת urbo דגם של מאמס & פאפס.
ברצוני להגיד שעדיין לא החלטתי אם אני רוצה עגלה משולבת (טיולון סלקל ואמבטיה). אני גרה בעיר גדולה, כרגע בבניין בקומה רביעית ללא מעלית. יש לנו אוטו יונדאי i20 רכב לא גדול במיוחד, ועל העגלה להיכנס לבגאז'. בנוסף, אם אלד בע"ה בסוף הקיץ, ותינוק אפשר להוציא לטיול בחוץ רק לאחר כחודש אחרי הלידה,
יהיה כבר סתיו וקריר (אולי אין סיבה לקנות עם אמבטיה שבקושי תשמש אותי).
אלו (ביו היתר) - פרמטרים שהבנתי שעליי לקחת בחשבון בבואי לקנות עגלה.
אשמח לכמה מילים על 3 הדגמים, מומלצים\לא מומלצים, טובים יותר או פחות,
מתאימים או לא לצרכים שלי.
תודה מקרב לב ושבוע נהדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע טוב למנהלים - תגובה
קובי סופר26/05/2013שלום,
קודם כל ההתלבטות שלך היא בין עגלות שונות לגמרי בעלות טווח מחיר שונה לחלוטין.
אז א. תגדירו מחיר מקסימלי אותו תרצו לשלם.
ב. תגדירו עדיפות וצרכים כגון: משקל, גודל קיפול, עיצוב, נוחות הליכה וכו'. אין עגלה שיש בה הכל ולכן ההגדרה של מה חשוב יותר תעזור לכם בבחירה.
ג. מה נכנס לרכב מכיוון של-I20 לא כל עגלה תיכנס, מומלץ לפני שאתם מלהבים מעגלות דבר ראשון לבדוק בתא הרכב.
ברגע שתראו, תחשו, תראו ותבדקו פיזית אתם תראו שיהיה לכם קל יותר להחליט, בעיקר אם עשיתם את רשימת הדרישות והגדרתם מחיר רצוי.
אם יהיו לכם התלבטויות לגבי עגלות מסוימות תוכלו לשאול כאן ונוכל להמליץ לכם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. בהחלט נעשה את זה
תותי26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)