התלבטות לגבי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות
    גילי
    09/06/2013

היי, אני מצפה לילד ראשון בחודשים הקרובים וכבר חודשיים שאני בוחנת עגלות וקצת הולכת לאיבוד, אשמח להמלצה.
    הדרישות שלי הן עגלה משולבת בעלת אמבטיה רחבה מספיק על מנת שתספיק לכמה שיותר חודשים. מעבר לזה שלטיולון יהיו מספר מצבי שכיבה ושיגיע עד 180 מעלות (או בקירוב) ושיהיה ניתן להרכיב אותו לשני הכיוונים. כמו כן, שתהיה קלה ונוחה לקיפול, שתכנס לפאגז' של אוטו קטן, בדים איכותיים ונושמים, בעלת ידית אחת ושהיה יציבה (כלומר, שיהיה ניתן ל"העמיס" עליה שקיות או תיק מבלי שתיפול).
    לאחר אינסוף בדיקות והמלצות אני כרגע מתלבטת בין העגלות הבאות: סטריטי פלוס של בבה קונפורט- פחות אהבתי שהאמבטיה צרה ונמוכה מאוד והנסיעה שלה לא כל כך נוחה (אני מפחדת שהגלגלים קטנים מידי ונשחקים מהר), פג פרגו איזי דרייב- פחות אהבתי את האמבטיה הצרה ואת הטיולון שנורא כבד בעיני, קאם דגם דינמיקו- פחות אהבתי את הקיפול שלה ושמעתי ביקרות לא טובות על הסלקל שלהם.
    אני יודעת שאין עגלה מושלמת אבל בכל זאת אשמח לשמוע ממומחים איזו עגלה עדיפה מבין האפשרויות שציינתי או המלצה לעגלה חלופית. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות

גילי
    10/06/2013

תודה רבה על התשובה המהירה.
    העגלה עליה המלצת נראית מעולה, רק שלפי דעתי בתוספת המחיר של הטיולון הנוסף אעדיף לקנות עגלת טיולון קלה וקומפקטית כשהילד יגדל קצת.
    במידה ואני לא לוקחת את הטיולון הנוסף ומשווה את הפג פרגו בוק לקאם דינמיקו על איזו מבין שתיהן עדיף ללכת (המחיר פחות או יותר זהה ככה שהוא לא שיקול) מבחינת איכות השילדה, איכות הבדים, יציבות, בטיחות ונוחות נסיעה ואם זה נכון שהסלקל של קאם אינו מתאים לתינוקות בני יומם מאחר ומחייב אותם בישיבה ויכול להתאים מגיל שלושה חודשים ומעלה והאם הסלקל של הפג פרגו עדיף.
    במידה ואחליט לרכוש סלקל נוסף (ככל הנראה אצטרך שניים בכל מקרה) על איזה היית ממליץ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלות - תגובה

קובי סופר
    11/06/2013

שלום גילי,

הקאם והפג אלו עגלות מאוד זהות בתכונות שלהן. שתיהן מיוצרות באיטליה, שתיהן מקבלים את כל החבילה הכוללת, שתיהן בסטנדרט הכי גבוהה שיש.

היתרונות של הפג הם: משקל קל יותר בקילו וחצי בערך ומנגנון קיפול פשוט וקל יותר.
    הקאם מצד שני יותר גבוהה, מושב בטיולון שלה רחב יותר, הקיפול קטן יותר. הקאם קצת יותר נוחה בניוד בשטח קשה כמו חצץ, דשא וכו'. על משטח ישר שתיהן מספקות את אותה נוחות הליכה. לקאם יש גלגלי אויר מאחור, מה שאומר שיש אפשרות לפנצ'רים וחייבים לנפח אויר אחת לכמה חודשים. יש אפשרות לרכוש גלגלים מוקצפים (רק אצלנו בבייבי קלאב). בשורה תחתונה אני חושב שהפג יותר פרקטית בסופו של יום אבל שוב זה כמו להשוות בין מרצדס ל- ב.מ.וו שתיהן בסטנדרט הכי גבוהה שיש, ואני לא חושב שתתאכזבי מאף אחת מהן.

לגבי הסל קל של קאם, יש לי חדשות לא נעימות כל כך, אף סל קל לא נח לתינוק בן יומו. לא של קאם, לא של פג ולא של אף חברה, לכן ההמלצה היא להשתמש בסל קל לנסיעות בלבד ולא מעבר (לפחות בשלושת החודשים הראשונים). הסיבה שהם לא נוחים היא שיצרני המושבים קודם כל מנסים לעשות את הסל קל לבטוח, וכדי שהמושב יהיה בטוח הוא חייב להיות בזווית ישיבה ולא בשכיבה שטוחה, אי לכך חוסר הנוחות לתינוקות. מבין השניים הסל קל של פג זוכה לציוני בטיחות גבוהים יותר, בנוסף ניתן לרכוש לו בסיס איזופיקס שמעלה את רמת הבטיחות. הסל קל שבנוי בצורה האורטופדית הטובה ביותר הוא הצ'יקו קייפיט,
    הוא גם מספק בטיחות מקסימלית אך לא מתחבר כמעט לאף עגלה, אך כמו שהסברתי אין בכך צורך ממשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו