המלצה על עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה
    מורן
    23/06/2013

שלום,
    אני מעוניינת לקנות עגלה ומתקשה להחליט מה טוב עבורי בין כל המבחר הקיים.
    חשוב לי שהעגלה תהיה איכותית מבחינת המזרן והבדים. עדיפות לייצור אירופה ולא סין.
    שתהיה חזקה ויציבה (למרות שאין לי כוונה לעשות בה שימוש בשטח) , שתהיה קלה לתפעול(סגירה/פתיחה) ושתהיה דו כיוונית. בסכום של עד 4,000 ש"ח.
    ראיתי את בבה קונפורט, דגם ELEA החדשה ואהבתי אותה מאוד העניין הוא שהאמבטיה נראית מאוד קטנה. האם זהו אכן חיסרון שלה?
    אשמח להמלצה בהתאם לנתונים.
    בנוסף, האם קיים דגם של Bebe car (משנים קודמות אולי) בסכום של לא יותר מ 4000 ש"ח?
    תודה רבה מראש,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה - תגובה

קובי סופר
    23/06/2013

שלום מורן,

הבבה קונפורט קודם כל מיוצרת בסין, אכן יש לה אמבטיה צרה מאוד, אבל הטיולון שלה מצוין וניתן לשימוש בכל גיל אפילו מלידה.

בבה קאר זולות: יש את דגם האר סי שעולה פחות מ 4000.
    יש את ה איי 3 שעולה 4300. זה דגם חדש שיש לו מיני אמבטיה ולא אמבטיה רגילה.
    ודגמי האיפ אופ (המוצלחים) הישנים נמכרים קרוב לסכום של 5000₪.
    המלצה נוספת, קאם דינמיקו, עגלה איטלקית מאוד איכותית, כרגע במבצע אצלנו: 4250₪ כוללת המון תוספות שבחברות אחרות עולות הרבה כסך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - עזרת לי !

מורן
    23/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו