התלבטות בין שתי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שתי עגלות
    דינדין
    23/06/2013

שלום,
    אני לקראת הלידה הראשונה ומחפשת עגלה איכותית שתשמש אותי לכמה לידות בעז"ה,
    התרשמתי מאוד לקמילון 3 של בוגבו (בעיקר משקל, איכות וגימור)
    וגיליתי פתאום את EVO של גרקו שעל פניו נראה באיכות ממש טובה ונוח לתפעול.
    רציתי לשאלות מה ההבדל הגדול בין העגלות שהוביל לפער של 2000 ש"ח?
    איזו עגלה עמידה ואמינה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שתי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קטנה נוספת

דינדין
    23/06/2013

אשמח להמלצות נוספות על עגלות באותו הסגנון (קלות, איכותיות עמידות ואמינות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שתי עגלות - תגובה

קובי סופר
    24/06/2013

שלום,

ההבדל הוא במותג, בוגבו היא יצרנית עגלות פרמיום באיכות גבהה מאוד, בעוד גרקו היא חברה עממית שמייצרת עגלות טובות, איכותיות וזולות. ההבדל שהבוגבו עשויה מחומרים איכותיים יותר כמו הבדים, גלגלים, מנגנונים פנימיים איכותיים יותר. הדבר אומר שהעגלה תחזיק יותר שנים. מצד שני הפער במחיר בהחלט אינו מוצדק, מחירי בוגבו נקבעים ע"י בוגבו על מנת לשמור על יוקרת המוצר, בעוד שבגרקו יש תחרות בריאה של מחירים בה הצרכן מרויח. הגרקו בהחלט יכולה לשרת 2 עד 3 תינוקות, תלוי כמובן איך שומרים עליה. עוד עגלות מומלצות: בבה קונפורט אלאה או סטריטי פלוס. ביבה ביבו עלית, אי בי סי דיזיין כולן נמכרות באזור המחיר של הגרקו איבו.
    אם מוכנים להשקיע קצת יותר, ההמלצה האישית שלי זה פג פרגו בוק מודלר. העגלה קלה, נוחה לתפעול, עשויה מהחומרים הכי איכותיים, מיוצרת באירופה ולא בסין ותחזיק המון שנים מעמד, מנסיון יש לנו לקחות שעברו על העגלה 4 ילדים במשך עשור, והעגלות של פג עדיין נראות במצב סביר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו