פג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו
    תותי
    26/06/2013

היי, אשמח לקצת מידע לעגלת פג פרגו פלוס,
    אני שומעת עליה כאן דברים טובים
    בגדול הדרישות שלי מהעגלה הן:
    אני גרה בעיר גדולה, בקומה 4 ללא מעלית כך שאצטרך עגלה קלה יחסית.
    בדים איכותיים ונושמים, גלגלים מוקצפים עם בולמי זעזועים.
    חשוב לי שהאמבטיה תהיה בזוית שכיבה של 180 מעלות ואם אפשר אז גם הטיולון.
    שהסלקל שלה יהיה איכותי ביותר עם כל התקנים הרלוונטיים.
    הכי חשוב - יש לנו רכב קטן - יונדאי i20, כך שהיא תצטרך להיכנס לבגאז' שלה.
    ואם אפשר - עד מחיר של 3,600 לערך.
    מה אתה אומר? תתאים לי הפג פרגו בוק?
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו - תגובה

קובי סופר
    26/06/2013

שלום טל,

הפג בוק היא עגלה מצוינת, קודם כל המוצר איכותי מכיוון שהעגלה מיוצרת באיטליה, פג פרגו נחשבת לחברה איכותית שעגלותיה אמינות ומחזיקות במשך שנים. הבדים מאוד איכותיים ויש כמה דרגות של בדים, כמובן בתוספת מחיר. לתקציב שלך היא לא נכנסת, בגרסאת הבדים הזולה היא עולה: 4950 ₪ ועד סוף החודש יש מבצע של 500 ₪ החזר כספי. קלה היא לא, משקלה ממוצע פלוס. הקיפול הוא קיפול ספר, מה שיקשה על הכנסתה לתא מטען קטן. לפי הדרישות שלך הייתי ממליץ לך לבדוק את בבה קונפורט סטריטי פלוס, עגלה די קלה, איכותית ויש לה את הקיפול הכי קטן שיש, גם לפג וגם לסטריטי יש בולמי זעזועים לגלגלים וגלגלים מוקצפים. כל האמבטיות בעלות זווית שכיבה מלאה, גם הטיולונים של 2 הדגמים נשכבים למצב שטוח.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לך.

תותי
    26/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לקובי בהמשך לתגובה - תגובה

קובי סופר
    27/06/2013

היי מורן,

אכן החל מ 1/7/13 מחיר הבוק יהיה 4950 ₪ ואם תהיה הנחה זה כבר לשיקול החנות המוכרת, בכל אופן אני לא מאמין שזה יהיה 500 ₪ הנחה. ניתן לרכוש ללא אמבטיה, זה יכול להוזיל את העגלה בכ- 1000 ₪ פלוס מינוס. אני גם משער שבאזור ספטמבר אוקטובר תהיה בכלל עליית מחיר כללית מכיוון שאז נכנסים צבעי 2014.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו