התלבטות עגלת בייבי גו'גר יש המלצות?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות עגלת בייבי גו'גר יש המלצות?
    מיכל
    01/07/2013

התלבטות בין כמה דגמים של עגלת בייבי גו'גר יש המלצות?
    אני מתלבטת בין שלושה דגמים, הבייבי ג'וגר GT או בייבי ג'וגר עילית לבין בייבי ג'וגר ורסה שהיא חדשה יחסית לפי מה שהבנתי... אם מישהי יודעת רכשה או שמעה אשמח לשמוע... :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות עגלת בייבי גו'גר יש המלצות? - תגובה

קובי סופר
    02/07/2013

שלום מיכל,

אם בחרת בבייבי ג'וגר אז הייתי ממליץ רק על דגם הסיטי מיני 4 גלגלים.
    דגם ה GT הוא דגם יקר יותר, ההבדל העיקרי שיש לו ידית מתכווננת ובדים קצת יותר איכותיים. בכל אופן זהו דגם קל על בסיס 3 גלגלים מה שגורם לחוסר יציבות של העגלה.
    דגם העלית הוא דגם כבד מאוד, אם אתם לא מתכוונים לעשות טיולים במדבר סהרה אין ממש צורך בדגם הזה, הוא מיועד להליכות ביערות, שלגים וחולות. בתור עגלה יומיומית מדובר בדגם מאוד מסורבל.
    דגם הורסה הוא דגם חדש, מה שהופך אתכם לשפני ניסוי של המוצר, לא דבר הכי מומלץ, חסרון נוסף, הטיולון לא נשכב למצב שטוח, רגליי וישבן הפעוט יהיו מוטים כלפי מעלה בזמן שהמושב שוכב. אני אישית ממליץ לא לרכוש עגלות בהם המושב לא מגיע למצב שטוח.

עוד המלצה שלי, רוב ההורים שרוכשים בייבי ג'וגר עושים זאת בשביל הנוחות שלהם, יש היום מוצרים רבים שמספקים את אותה נוחות להורה מבלי להתפשר על נוחות התינוק, אחת מהעגלות האלה היא פג פרגו בוק פלוס.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו