מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות...מאיה03/07/2013
אני מעוניינת לרכוש עגלה... הדברים שהכי חשובים לי הם:
* תקציב- עד 3500 ₪ (פלוס-מינוס)
* ידית אחת
* עגלה יחסית נמוכה עם ידית מתכווננת (אני נמוכה ובעלי גבוה)
* קיפול קל
* משקל קל
* נוחות נסיעה לילד (מינימום קפיצות)
* עגלה משולבת (כולל אמבטיה, טיולון וסלקל)
* מראה חיצוני
* סל תחתן בגודל סביר
ההתלבטות שלי היא בין 3 עגלות:
גרקו איבו
גרקו סימביו
אייקנדי פיץ׳
ההתלבטות שלי היא כזו: האיבו- נשמעת מאוד מתאימה, אבל שמעתי ביקורת שלילית על הגלגלים שלה (פשוטים והילד מרגיש כל מהמורה בדרך). בנוסף, מעט מכוערת לטעמי...
הסימביו- סל תחתון קטן. הבנתי שזה קצת מעצבן...
האייקנדי- מעט יותר כבדה, הרבה יותר יקרה, אבל פשוט יפהפייה לטעמי...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות... - תגובה
קובי סופר03/07/2013שלום,
אנחנו מכרנו כבר מעל 100 עגלות איבו ועד כה לא נתקלנו בתלונות, גם לא על הגלגלים. דווקא ביקורות טובות.
היתרון הגדול של האיבו על איי קנדי והסימביו הוא הטיולון, יש לו שכיבה שטוחה, בעוד שבאיי קנדי ובסימביו הטיולון לא נשכב, כאשר משכיבים את הגב לאחור כל המושב זז ולא רק הגב, לכן מקבלים מצב בו ישבן התינוק מוטה כלפי מעלה, זווית לא מומלצת לשינה, לא ניתן להשכיב על הבטן או לחתל בעגלה. בנוסף האיבו קלה משמעותית מהסימביו ומהאיי קנדי שממש כבדה.
אני ממליץ לך לראות את הביבו ביבה עלית, קצת יותר כבדה מהאיבו אבל בהחלט יותר מעוצבת, יש לה גלגלים גדולים יותר וגם בולמי זעזועים טובים יותר. אם מעלים את התקציב ממש במעט אפשר ללכת על בבה קונפורט אלאה המצויינת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מאיה03/07/2013ומה לגבי המוצי איבו? שמעתי דברים טובים גם לגביה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
קובי סופר03/07/2013שלום,
המוצי בעייתית בטיולון שלה, הוא נורא צר, בחורף עם ביגוד עבה לתינוק יהיה צפוף, הגגון נורא קטן ולא מכסה היטב מהשמש הישראלית, והטיולון לא נשכב למצב שטוח, הוא מגיע למצב של חצי שכיבה כמו מצב הביניים של הגרקו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)