התלבטות...

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות...
    מאיה
    03/07/2013

אני מעוניינת לרכוש עגלה... הדברים שהכי חשובים לי הם:
    * תקציב- עד 3500 ₪ (פלוס-מינוס)
    * ידית אחת
    * עגלה יחסית נמוכה עם ידית מתכווננת (אני נמוכה ובעלי גבוה)
    * קיפול קל
    * משקל קל
    * נוחות נסיעה לילד (מינימום קפיצות)
    * עגלה משולבת (כולל אמבטיה, טיולון וסלקל)
    * מראה חיצוני
    * סל תחתן בגודל סביר

ההתלבטות שלי היא בין 3 עגלות:
    גרקו איבו
    גרקו סימביו
    אייקנדי פיץ׳

ההתלבטות שלי היא כזו: האיבו- נשמעת מאוד מתאימה, אבל שמעתי ביקורת שלילית על הגלגלים שלה (פשוטים והילד מרגיש כל מהמורה בדרך). בנוסף, מעט מכוערת לטעמי...
    הסימביו- סל תחתון קטן. הבנתי שזה קצת מעצבן...
    האייקנדי- מעט יותר כבדה, הרבה יותר יקרה, אבל פשוט יפהפייה לטעמי...

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות... - תגובה

קובי סופר
    03/07/2013

שלום,

אנחנו מכרנו כבר מעל 100 עגלות איבו ועד כה לא נתקלנו בתלונות, גם לא על הגלגלים. דווקא ביקורות טובות.
    היתרון הגדול של האיבו על איי קנדי והסימביו הוא הטיולון, יש לו שכיבה שטוחה, בעוד שבאיי קנדי ובסימביו הטיולון לא נשכב, כאשר משכיבים את הגב לאחור כל המושב זז ולא רק הגב, לכן מקבלים מצב בו ישבן התינוק מוטה כלפי מעלה, זווית לא מומלצת לשינה, לא ניתן להשכיב על הבטן או לחתל בעגלה. בנוסף האיבו קלה משמעותית מהסימביו ומהאיי קנדי שממש כבדה.
    אני ממליץ לך לראות את הביבו ביבה עלית, קצת יותר כבדה מהאיבו אבל בהחלט יותר מעוצבת, יש לה גלגלים גדולים יותר וגם בולמי זעזועים טובים יותר. אם מעלים את התקציב ממש במעט אפשר ללכת על בבה קונפורט אלאה המצויינת.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאיה
    03/07/2013

ומה לגבי המוצי איבו? שמעתי דברים טובים גם לגביה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

קובי סופר
    03/07/2013

שלום,
    המוצי בעייתית בטיולון שלה, הוא נורא צר, בחורף עם ביגוד עבה לתינוק יהיה צפוף, הגגון נורא קטן ולא מכסה היטב מהשמש הישראלית, והטיולון לא נשכב למצב שטוח, הוא מגיע למצב של חצי שכיבה כמו מצב הביניים של הגרקו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו