ביבה ביבו עלית או מאמאס פאפאס סולה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ביבה ביבו עלית או מאמאס פאפאס סולה?
    לי
    05/07/2013

שלום,
    אני מתלבטת בין עגלות ביבה ביבו עלית או מאמאס פאפאס סולה.
    אשמח לדעת
    1)מי קלה יותר מבין העגלות לסחיבה במדרגות?
    2)האם שתיהן נשענות לשכיבה מלאה 180 מעלות ויש מדף לרגליים כך שהן לא שמוטות באויר
    3)מה ההבדל בין דגם SOLA ל Urbo של מאמאס פאפאס? מי יקרה יותר?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביבה ביבו עלית או מאמאס פאפאס סולה? - תגובה

קובי סופר
    08/07/2013

שלום לי,

הביבו עלית עגלה יותר מוצלחת מהסולה, הסיבות: סולה מיועדת לשוק האנגלי בעוד ביבה מיועדת לשוק הישראלי, מכיוון שהבדלי מזג האויר משמעותיים, הביבה מגנה הרבה יותר מפני השמש, כלומר הגגון גדול יותר ומכסה את כל גוף התינוק, בעוד שבסולה ההגנה היא חלקית. בד האמבטיה של הביבו הוא שילוב של כותנה אורגנית ופולי סויה, הדבר מונע התחממות של האמבטיה בקיץ ונעים יותר לתינוק, הסולה עשויה פוליאסטר ניילון מחמם שבקיץ שלנו יגרום להזעה של התינוק. בנוסף גגוני הביבו מסננים 100%UV מה שימנע כניסה של קרינת שמש על גוף התינוק.
    הטיולון של ביבו גבוהה יותר וכך גם האמבטיה מה שמאפשר הכנסה קלה של התינוק. לביבו יש יותר מצבי שכיבה בטיולון מה שיאפשר למצוא זוית אופטימלית ונוחה לתינוק. לביבה בולמי זעזועים טובים יותר, סל חפצים גדול יותר, ידית אחיזה ומעקה מצופים גומי ובד ולא עשויים ספוג כמו בסולה, ספוג שעתיד להיקרע, או יכול להאכל ע"י התינוק בטיולון.
    כמו שהבנת למרות שהעגלות די זהות במחיר, יש הבדל של שמיים וארץ בינהן.
    האורבו היא עגלה מעוצבת יותר מהסולה, הבדים יותר איכותיים, אבל הגלגלים שלה נורא קטנים, דבר הגורם לאי נוחות בהליכה והמון תיקונים.

בהצלחה,

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו