מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות ביבהגיל10/07/2013
שלום,
רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים השונים של העגלות של ביבה- ביבו, ביבו עילית טאי טאי והיפי.
חשוב לי שהיא תהיה מאוד קלה ויהיו לה בולמי זעזועים וניווט קל. אם היא יכולה להיות צרה יחסית זה טוב ואין לי צורך באמבטיה כי אני מעדיפה אותה בפורמט טיולון שיכול לרדת למצב שכיבה מקסימלי.
אם אפשר לחבר סלקל - איזה סוג אפשר?
ראיתי את הטאי טאי בחנות ומצא חן בעיני - מה העניין עם שאר הדגמים ואיפה אפשר למצוא אותם (אני גרה בזכרון יעקב אבל יכולה להגיע כמעט לכל מקום)
המון תודה, גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות ביבה - תגובה
קובי סופר11/07/2013שלום גיל,
לחברת ביבה יש כיום 4 דגמים של עגלות יחיד. דגם ביבו, דגם ביבו עלית, דגם היפי ודגם טאי טאי.
דגמי הביבו וההיפי אלו דגמים ישנים שיצאו מהליין, מה שנמכר בחנויות אלו עודפים עד חיסול המלאי. דגם ההיפי לא יחזור להימכר מכיוון שזהו היה דגם רווי תקלות. דגם הביבו נקרא כעת ביבו עלית לאחר שעבר מקצה שיפורים כגון: הפחתת משקל, הורדת כמה ס"מ מרוחב העגלה כך שתיכנס לכל מעבר צר, הוספת מצבי שכיבה/ישיבה לטיולון, בולמי זעזועים לגלגל הקדמי, מנגנון בלימה משופר ועוד. דגם הטאי טאי הוא דגם חדש, הדגם מיועד להתחרות בעגלות בייבי ג'וגר, עד כה הוא עושה זאת בהצלחה יתרה, מדובר בטיולון/עגלה שמתאים מלידה, ניתן לצרף לו סל שכיבה, אך בשונה משאר הדגמים סל השכיבה יושב בתוך מושב הטיולון ולא על שלד העגלה, דבר המסרבל את הנוחות להורה, פחות אסתטי ויכול לפגום בבד העגלה. לכן רוב הטאי טאי הנמכרות אצלנו נמכרו ללא סל שכיבה. אצלנו בבייבי קלאב ניתן לראות את כל ארבעת הדגמים בתצוגה. כתובתנו: אלכסנדר ינאי 6, צומת סגולה פ"ת. איני יודע לומר באילו עוד חנויות מוצגים כל הדגמים, ניתן להיכנס לאתר ביבה וליצור איתם קשר, הם יפנו אתכם לחנו הקרובה ביותר לאזור המגורים שלכם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)