מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- גרקו איבו או ביבו עליתלני19/07/2013
שלום!
אבקש המלצתך על אחת מהעגלות האלו. את הגרקו איבו אני מכירה ושוקלת לרכוש ברצינות - אך יש לי כמה היסוסים לגביה - הצילון בטיולון נראה פיצי ולא מותאם לקיץ שלנו ורוחב הטיולון והאמבטיה נראים צרים יותר במס' סנטימטרים משאר העגלות שראיתי. חוששת שעלול להיות צר לבן. יש לציין שיש לי תא מטען קטן (מזדה 2) ואני גרה בקומה 3 ללא מעלית (אם כי לא נראה לי שאעלה את העגלה למעלה, בקושי מעלה את עצמי למעלה:)).
האם ביבו עלית תוכל לתת מענה לחסרונות של הגרקו. מאוד חשוב לי המשקל הקל, האם ביבו משמעותית כבדה יותר? האם רחבה יותר?
ולסיכום, האם מחיר החבילות ותוכנן דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרקו איבו או ביבו עלית - תגובה
קובי סופר21/07/2013שלום,
המחיר זהה מאוד ככה שאת צריכה להחליט אילו יתרונות חשובים לך יותר.
גרקו: קלה יותר בכמעט 2 קילו, די משמעותי, אם לא תעלו אותה לבית אז החסרון די בטל. הקיפול בגרקו קל משמעותית, גם מוכרנים בחנות לעיתים מסתבכים עם הקיפול של הביבה. בדי הגרקו איכותיים יותר, לא הבדל של שמיים וארץ, וניתן לפתירה ע"י הוספת מזרן עגלה. סל קל, כאן הגרקו מנצחת בענק, סל קל הלוג'יקו נחשב לאחד הסל קלים הטובים בעולם, בעוד הסל קל של הביבה הוא מוצר סיני, למרות עיגון האיזופיקס שלו עדיין אין מידע לגביו.
ביבה: אמבטיה וטיולון רחבים יותר, אין זה יתרון גדול, העגלות מותאמות לגודל התינוק, עגלה רחבה מדי יכולה לגרום לתינוק לשבת בזוית או תנוחה שלא הכי נוחה לו. גגונים מצויינים לעומת הגרקו, נוחה יותר בהליכה, גבוהה, יתרון לגבוהים. מעוצבת יותר.
לסיכום, לדעתי מדובר שעגלות שנותנות את התמורה הכי טובה לכסף. אני לא חושב שאף אחת מהשתיים היא קנייה גרועה, להפך. רק עשו את השיקולים שלכם מה הדברים היותר חשובים, כאלו שלא תוותרו עליהם, ומה פחות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התלבטות בין העגלות
לני22/07/2013עוד כמה שאלות..
האם יש צילון נוסף/חיצוני אותו ניתן לרכוש בנפרד ולהוסיף לצילון של גרקו (איתו אפשר לקפל את העגלה)?
האם שדרוג סל קל של ביבו (בלי שיתאים לשלדת העגלה) לאיכותי יותר מייקר משמעותי את החבילה בשלמותה לעומת זו של גרקו?
ושאלה אחרונה - אני אוסיף עוד כמה עגלות למשוואה.. בבה קונפורט אלאה וסטריטי פלוס.. מה יתרונותיהם וחסרונותיהם לעומת גרקו (מבחינת מחיר, משקל ועבירות - ידוע לי שבסטריטי יחסית הגלגלים קטנים)?
תודה מראש.. תשובותיך היסודיות מאוד מסדרות את הראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך התלבטות בין העגלות - תגובה
קובי סופר22/07/2013שלום,
יש צאלון נוסף הניתן לריכשה שמתאים לגרקו.
יש סל קלים מצויינים שלא ידרשו מכם תוספת כסף או תוספת מאוד קטנה, הם ברמה בטיחותית גבוהה יותר מהביבה, החסרון הם לא מתחברים לביבה.
אלאה נורא יקרה ביחס לעגלות ששאלת, וגם נורא כבדה.
סטריטי מצויינת אך לא הכי נוחה להליכה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
מיכל23/07/2013קובי שלום,
כתבת שיש צלון נוסף אותו ניתן להרכיב על הטיולון של גרקו איבו. היכן ניתן להשיגו? האם יש אצלכם בחנות? מה מחירו?
ואני לא כל כך מבינה איך אמור להתחבר - במקום הצלון הקיים? או על הקיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטרפת לשאלה - תגובה
קובי סופר24/07/2013שלום,
הצאלון מתחבר על הגגון הקיים, הוא בעצם יוצר גגון ארוך יותר, הוא אוניברסלי ומתאים לכל העגלות, הוא חייב להתלבש על גגון קיים, לא ניתן לחברו ללא גגון קיים.
המוצר קיים בחנות שלנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)