מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- גרקו איבודורון08/08/2013
אנו מתלבטים איזו עגלה לרכוש היה לנו את הבייבי ג'וגר סיטי מיני פעם המליצו עליו כאן ואישתי בכלל לא הייתה מרוצה אז מכרנו עכשיו אנחנו מצפים לילד בעז"ה ושמענו על הגרקו איבו אבל עם זה גם שמענו שהוא לא נוסע חלק וקשה לעלות איתו על מדרכות בגלל הגלגלי גומי היינו רוצים חוות דעת ממישהו שרכש אותו ויכול להגיד לנו איך הוא כי אנחנו ממש לא רוצים ליפול שוב בפח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרקו איבו - תגובה
קובי סופר08/08/2013שלום דורון,
הגרקו איבו בהחלט עגלה מעולה, היא עולה על הבייבי ג'וגר בכל פרמטר. נוחות ההליכה היא טובה ועד היום לא נתקלנו בתלונות לגביה.
אם אתה רוצה מוצר בעלות זהה עם נוחות הליכה טובה יותר לך על הביבה ביבו עלית, היא כבדה יותר אבל נוחה יותר בנסיעה, הביבו מספקת את כל היתרונות שיש בגרקו.
כרגע יש מחסור בשוק, לכן יהיה קשה למצוא עגלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אנחנו נדלקנו עליה, אבל..
יעל21/08/2013קראנו כמה חוות דעת שהיא בעייתית מבחינת העבירות ובכלל לא נוחה לחיים במושב(למרות שבחנות היא הרגישה לנו מאוד קלילה וזורמת). מה עוד שהכי מלחיץ זה שהזכירו שבנסיעה (כנראה בשטח חיצוני) הגלגלים שלה עושים רעש נוראי ששומעים מקילומטרים...
?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אנחנו נדלקנו עליה, אבל.. - תגובה
קובי סופר21/08/2013שלום יעל,
אומרים שאין חכם כבעל ניסיון. אני גר במושב, אני לוקח המון עגלות לשבוע ניסוי כדי לדעת מה הן שוות לפני שהן נמכרות אצלנו בחנות. אני לא הרגשתי כל קושי בהליכה, אני נוטה להמליץ על המוצר הזה בחום, לדעתי יש כאן תמורה נפלאה לכסף. ברור שיש טובות יותר מגרקו אך רובן עולות לפחות 1000 ₪ יותר. אם מסתכלים על עגלות עד 3000 ₪ לדעתי אין לעגלה הזו מתחרה. לגבי רעש, מעולם לא קיבלנו תלונה על רעש, מכרנו כבר מעל מאה עגלות. גם עגלות אחרות שעושות רעש ניתנות לטיפול. הרעש נגרם מחול במכלול הגלגל. שליפת הגלגל, ניקויו, שימנו/גירזו יפתרו גם בעיה זו.
תודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות המפורטות
יעל22/08/2013לא קיבלתי תגובה כזו מהירה בשום מקום!
בענין הרעש, לפי חוות הדעת נראה שהוא נגרם מהחומר ממנו עשויים הגלגלים (רעש כמו הגלגליות פלסטיק של פעם?) דבר שלא נשמע על ריצפה חלקה ולא תלוי בטיפול בגלגלים. האם נתקלת בזה?
ובענין נוחות הנסיעה על מדרכות ושבילים במושב : מניסיונך, האם יש יתרון משמעותי לביבה ביבו? גם אותה בדקנו (על ריצפת החנות...) ולדעתנו הייתה הרבה פחות קלה להסעה, ובכלל הטיולון, המשקל והקיפול פחות עונים לנו על הדרישות ביחס לגרקו.
הפער במחיר פחות משמעותי לנו, יותר חשוב לי להרגיש נח כשאני מסתובבת איתה במקומות ציבוריים בלי שהיא מודיעה על זה שאני מתקרבת... ושאני לא אצטרך להאבק איתה בשבילים ומדרכות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובות המפורטות - תגובה
קובי סופר22/08/2013היי יעל,
לגבי הרעש, לא נתקלנו בבעיה זו בגרקו, כמו שציינתי כן נתקלנו בבעיה כזו עם עגלות אחרות והטיפול היה כפי שציינתי.
הביבו אכן יותר נוחה בהליכה מהגרקו, זה בזכות גלגלים גדולים יותר ובולמי זעזועים טובים יותר, דברים שמכבידים ומוסיפים משקל לעגלה, לכאלו שגרים במושב זו לא צריכה להיות בעיה (אלא אם יש ביקורים רבים אצל הורים בבניין קומות ללא מעלית לדוגמא). אם אהבת את הביבו יש את ה- איי בי סי דזיין ממבה שדומה לביבו מבחנית השלד אך עשויה מבד איכותי יותר וקלה יותר מהביבו, כרגע היא במבצע ונמכרת ב- 3000 ש"ח או 3500 ש"ח עם סל קל.
אם אין בעיית תקציב אני ממליץ על פג פרגו בוק או קאם דינמיקו, לשתיהן נוחות הליכה מעולה, שתיהן קלות יותר מהביבו אם כי הפג גם קלה יותר מהקאם דינמיקו. שתי העגלות האלו נמכרות סביב מחיר של 4000 ש"ח לכל החלקים (גם כוללות תיק, ניילון גשם וכיסוי חורף). שתיהן מיוצרות באירופה ולא בסין מה שמבטיח רמת איכות הכי גבוהה שיש.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)