גרקו איבו - זמינות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גרקו איבו - זמינות
    לני
    03/09/2013

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על גרקו בבייבי קלאב. האם העגלה הזו קיימת אצלכם במלאי? האם בכל הצבעים? האם צפויות הנחות במחיר בחודשים הקרובים למיטב ידיעתך?
    האם ביבו עלית החדשה גם במלאי, רוצה למדוד אם נכנסת למטען האוטו שלי ולנסות להרים אותה (הבנתי ממך שכבדה יותר מגרקו).
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרקו איבו - זמינות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה - ABC דיזיין ממבה VS גרקו

לני
    03/09/2013

הבנתי שכרגע נמכרת במחיר זהה לגרקו.. האם נותנת תמורה יותר טובה מגרקו? יש לציין שיש לי מאזדה 2 ולכן תא המטען די קטן. ובנוסף אני לא ממש בנויה לסחיבת משקלים כבדים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרקו איבו - זמינות - תגובה

קובי סופר
    04/09/2013

היי,
    הייתם אצלנו, אני מקווה שקיבלתם שירות טוב ומענה על כל השאלות. אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות עליהם.

שנה טובה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לני
    05/09/2013

וסחטיין על הקישור והזיהוי.. :)
    האמת שרק הסתבכנו יותר. באחת (ביבו עלית) איכות נסיעה נוחה יותר משמעותית אך מסורבלת לקיפול ופתיחה והרמה ובשניה (גרקו) הפוך. ואז גם נכנסו לתמונה פרגו פליקו סוויץ' (אבל עם 2 ידיות שזה חסרון) ואיה מקס ספיריט (לא ככ נוחה לקיפול והכנסה לאוטו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

קובי סופר
    08/09/2013

היי,

מתנצל שאני משיב רק כעת, בגלל החג לא עקבתי אחרי המיילים.
    אין ספק שלכל עגלה יש חסרון ויתרון שמפצה על כך. אתם צריכים להחליט אילו יתרונות חשובים לכם ועל אילו דברים אתם מוכנים לותר, אין עגלה מושלמת ולכן כל הכאב ראש.
    לדעתי יש עגלה אחת שאני חושב שתתאים לך מאוד.
    זוהי בבה קונפורט אלאה. היא מאוד מאוד נוחה בהליכה אפילו יותר מהביבה. מאוד קלה לקיפול ותפעול. בשלב האמבטיה היא מתקפלת למטריה מה שמבטיח שגם השלד וגם האמבטיה יכנסו לתא המטען. בשלב הטיולון הקיפול זהה בגודלו לביבה, ניתן לפרק את המושב ואז לקבל קיפול מטריה, בכל מקרה היא נכנסת כמעט לכל רכב ללא הפירוק. היא בעלת ידית אחיזה שלמה, לטיולון יש שכיבה שטוחה, המחיר סביר (4200 כולל סל קל ובסיס). החסרון היחיד, מדובר בעגלה קצת כבדה בערך במשקל של הביבה, לדעתי אפשר בהחלט להתמודד עם חסרון זה. בכל אופן אישית אני לא אוהב עגלות בעלות 2 ידיות אחיזה לכן הייתי מוותר על הסוויץ.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה

לנלן
    08/09/2013

האם העגלה הזו כוללת גם טיולון ואמבטיה בעסקה שלה?
    האם בעסקה של גרקו הסיס של הסלקל כלול או שיש להוסיפו ואם כן מה בערך עלותו?
    תודה קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה - תגובה

קובי סופר
    08/09/2013

שלום,

הגרקו כולל במחיר את הבסיס לרכב.
    האלאה כוללת: אמבטיה, טיולון, סל קל והבסיס כרגע ניתן במתנה (עולה עוד 400₪ בדרך כלל).
    סך הכל בשתי העגלות מקבלים הכל, רק את התיק יש לרכוש בנפרד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו