התבלבתי! זקוקה לייעוץ לגבי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התבלבתי! זקוקה לייעוץ לגבי עגלות
    TEREZ
    08/10/2013

זקוקה לעיצה מקצועית.
    מחפשת עגלת תינוק ללא אמבטיה, המתאימה מגיל 0. מתלבטת כרגע בין ביבה ביבון טאי טאי לבין פג פרגו בוק ובוגבו בי פלוס. הפרמטרים החשובים עבורי:
    עגלה קלה ונוחה לקיפול, יכולה להיכנס לתא מיטען קטן יחסית (סוזוקי סוויפט),
    בעלת שכיבה מלאה שתתאים לתינוק מזמן לידה מעוצבת יפה ואיכותית
    כמו כן, לא ברור לי מה ההבדל בין פג בוק קלסיקו לפג בוק קומפלטו.
    ושאלה אחרונה: יש לי אפשרות לרכוש את העגלה בארה"ב. האם ההבדלים במחיר משמעותיים?
    דרך אגב, החכמתי רבות מהפורום היעיל והמקצועי. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התבלבתי! זקוקה לייעוץ לגבי עגלות - תגובה

קובי סופר
    08/10/2013

שלום,

קודם כל ההבדל בפג בוק קלאסיקו לקומפלטו, בקומפלטו הבד איכותי יותר ומקבלים כיסוי חורף לרגליים וניילון גשם, ההפרש מאוד קטן לכן הקומפלטו מומלצת יותר.
    הביבה טאי טאי היא עגלה מעולה, קלה מאוד, נוחה להליכה ובעלת קיפול קטן, לדעתי הפג עדיין טובה יותר וההפרש מחיר לא גדול ולכן עדיין אני ממליץ על הפג, גם בזכות בד איכותי יותר, תמיכת גב טובה יותר ושינוי מצבי שכיבה בעזרת לחצן ולא שרוך.
    הבוגבו בי נותנת יתרון אחד ענק על השתיים הקודמות, המושב שלה ניתן להרכבה עם הפנים אלייך, לדעתי דבר חובה בכל עגלת תינוק אשר אמורה לשמש מלידה, תמיד חייב להיות קשר עין בינך לתינוק בן יומו. כמובן שהבי פלוס יקרה יותר אבל מדובר בעגלה נפלאה, קלה, נוחה להליכה, מעוצבת ובעלת קיפול קטן, זו גם המלצתי מבין שלושת העגלות.

בקשר לרכישה בארה"ב. ההפרשים בדרך כלל לא גדולים והבעיה המרכזית היא האחריות, היבואנים בארץ מקשים מאוד על רוכשי העגלות מחו"ל, חלקם מתקנים את העגלות, חלקם לא וחלקם גובים מחירי תיקון שערורייתיים לכן אני ממליץ לוותר על אופציה זו, מה שגם שהרבה פעמים אנו נתקלים בעגלות שבורות שחזרו מטיסה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

TEREZ
    10/10/2013

ביררתי מחירים ועגלת פג בוק קומפליטו (הבד האיכותי) מתהפכת לשני כיוונים מחירה 3000 שח. עגלה זהה מדגם הקלסיקו מתהפכת לשני כיוונים מחירה 2500. האם המחיר סביר או שמומלץ לחפש עוד... אני גרה באזור מרכז אשמח אם תוכלו להמליץ על חנויות זולות יותר. כמו כן, אשמח לשמוע חוות דעת על עגלת בריטקס בי אגייל, ומהי העלות הממוצעת.
    תודה מראש, תרז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    10/10/2013

שלום,

המחיר סביר, בריטקס בי אג'ייל היא עגלה נוראית, עגלה שנמכרה באזור 3000 ש"ח וכיום נמכרת ב- 1350 ש"ח אמבטיה וטיולון, זה אומר הכל לדעתי. העגלות סובלות מתקלות רבות במנגנון הרצעות לכיוון המצבים, מרבית הרוכשים התאכזבו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד!

TEREZ
    11/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו