מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התבלבתי! זקוקה לייעוץ לגבי עגלותTEREZ08/10/2013
זקוקה לעיצה מקצועית.
מחפשת עגלת תינוק ללא אמבטיה, המתאימה מגיל 0. מתלבטת כרגע בין ביבה ביבון טאי טאי לבין פג פרגו בוק ובוגבו בי פלוס. הפרמטרים החשובים עבורי:
עגלה קלה ונוחה לקיפול, יכולה להיכנס לתא מיטען קטן יחסית (סוזוקי סוויפט),
בעלת שכיבה מלאה שתתאים לתינוק מזמן לידה מעוצבת יפה ואיכותית
כמו כן, לא ברור לי מה ההבדל בין פג בוק קלסיקו לפג בוק קומפלטו.
ושאלה אחרונה: יש לי אפשרות לרכוש את העגלה בארה"ב. האם ההבדלים במחיר משמעותיים?
דרך אגב, החכמתי רבות מהפורום היעיל והמקצועי. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התבלבתי! זקוקה לייעוץ לגבי עגלות - תגובה
קובי סופר08/10/2013שלום,
קודם כל ההבדל בפג בוק קלאסיקו לקומפלטו, בקומפלטו הבד איכותי יותר ומקבלים כיסוי חורף לרגליים וניילון גשם, ההפרש מאוד קטן לכן הקומפלטו מומלצת יותר.
הביבה טאי טאי היא עגלה מעולה, קלה מאוד, נוחה להליכה ובעלת קיפול קטן, לדעתי הפג עדיין טובה יותר וההפרש מחיר לא גדול ולכן עדיין אני ממליץ על הפג, גם בזכות בד איכותי יותר, תמיכת גב טובה יותר ושינוי מצבי שכיבה בעזרת לחצן ולא שרוך.
הבוגבו בי נותנת יתרון אחד ענק על השתיים הקודמות, המושב שלה ניתן להרכבה עם הפנים אלייך, לדעתי דבר חובה בכל עגלת תינוק אשר אמורה לשמש מלידה, תמיד חייב להיות קשר עין בינך לתינוק בן יומו. כמובן שהבי פלוס יקרה יותר אבל מדובר בעגלה נפלאה, קלה, נוחה להליכה, מעוצבת ובעלת קיפול קטן, זו גם המלצתי מבין שלושת העגלות.
בקשר לרכישה בארה"ב. ההפרשים בדרך כלל לא גדולים והבעיה המרכזית היא האחריות, היבואנים בארץ מקשים מאוד על רוכשי העגלות מחו"ל, חלקם מתקנים את העגלות, חלקם לא וחלקם גובים מחירי תיקון שערורייתיים לכן אני ממליץ לוותר על אופציה זו, מה שגם שהרבה פעמים אנו נתקלים בעגלות שבורות שחזרו מטיסה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
TEREZ10/10/2013ביררתי מחירים ועגלת פג בוק קומפליטו (הבד האיכותי) מתהפכת לשני כיוונים מחירה 3000 שח. עגלה זהה מדגם הקלסיקו מתהפכת לשני כיוונים מחירה 2500. האם המחיר סביר או שמומלץ לחפש עוד... אני גרה באזור מרכז אשמח אם תוכלו להמליץ על חנויות זולות יותר. כמו כן, אשמח לשמוע חוות דעת על עגלת בריטקס בי אגייל, ומהי העלות הממוצעת.
תודה מראש, תרז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה נוספת - תגובה
קובי סופר10/10/2013שלום,
המחיר סביר, בריטקס בי אג'ייל היא עגלה נוראית, עגלה שנמכרה באזור 3000 ש"ח וכיום נמכרת ב- 1350 ש"ח אמבטיה וטיולון, זה אומר הכל לדעתי. העגלות סובלות מתקלות רבות במנגנון הרצעות לכיוון המצבים, מרבית הרוכשים התאכזבו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד!
TEREZ11/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)