פג פרגו-סדר בדגנים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו-סדר בדגנים
    מיכל
    14/10/2013

שלום קובי, איזו עגלה של פג אתה ממליץ? מבחינת בד, שתהייה לשני הכיוונים, משקל קליל יחסית, ושהמוט אחיזה יהיה ישר אני מעדיפה לא חצוי ולא אלכסוני..(אני צריכה את כל המושבים) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו-סדר בדגנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו-סדר בדגנים - תגובה

קובי סופר
    15/10/2013

שלום מיכל,

לפג יש 2 דגמים עם ידית אחיזה שלמה.

1) סוויץ איזי דרייב
    2)בוק פלוס.

בשני המקרים מקבלים את אותה אמבטיה, אותו טיולון ואותו סל קל, השוני הוא בשילדה בלבד.
    בדגם האיזי דרייב מקבלים שלד אשר מתקפל לקיפול מטריה בעוד בבוק הקיפול הוא כמו ספר/מזוודה.

היתרונות של הבוק הם בנוחות ההליכה, סל גדול יותר, הקיפול נעשה ביד אחת ובפעולה אחת לעומת מספר פעולות בשתי ידיים בדגם האיזי דרייב.
    אם אין בעיה של תא מטען קטן אני ממליץ על הבוק כי מלבד החיסרון של גודל הקיפול (וזה לא חיסרון מכיוון שלמרבית הרכבים העגלה נכנסת) יש לה רק יתרונות.

ידית האחיזה של הבוק ארגונומית ולא ישרה, הסיבה: זו התנוחה הטבעית של היד שלנו, לכן כאשר נטייל עם עגלה למשך זמן ממושך היד פחות תתעייף, זוהי זוית אשר נלקחה מעולם הרכיבה על אופניים והורים רבים לא מייחסים לכך חשיבות אבל זה יתרון ענק שאין באף עגלה לדעתי.

לגבי בדים: יש 2 גרסאות בד, בד קלאסיק ובד קומפלטו/סופט אשר יותר איכותי. לדעתי אפשר להסתפק בבד הקלאסיק, לחסוך 1000 ש"ח ולרכוש ריפודית איכותית לעגלה בכמה גרושים. רק אם ממש אהבת צבע מסוים בבד היקר אז אולי שווה להוסיף, זה כבר עניין של טעם, בכל זאת בדי הקומפלטו יותר יפים ומיוחדים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו